Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σε συνέχεια του πρώτου teaser βίντεο το οποίο μας έδωσε η Yamaha την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε Η κατηγορία των Super Twins επιστρέφει δυναμικά!πλέον ακόμα ένα βίντεο το οποίο μας ανακοινώνει την έλευση του νέου μοντέλου R στις 18 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καινούριο αυτό βίντεο εμφανίζονται οδηγοί, γυναίκες και άντρες, ντυμένοι με τις δερμάτινες φόρμες τους να απολαμβάνουν τη νέα supersport μοτοσικλέτα της Yamaha. Μόνο το εμπρός μέρος αφήνουν να αποκαλυφθεί οι Ιάπωνες, με το LED φωτιστικό σώμα να είναι αιχμηρό όπως στο Tracer 7. Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μερικές ημέρες για να το δούμε ολοκληρωμένο.

Μόνο τα DRL φώτα ημέρας μας αφήνει να δούμε η Yamaha στο βίντεο...

Κινητήρας και πλαίσιο από MT-07

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό supersport μοντέλο της οικογένειας R της Yamaha αναμένεται να είναι το R7. Ο κινητήρας θα Η βάση θα είναι το εξαιρετικό MT-07προέρχεται από το MT-07, θα είναι δηλαδή δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση κοντά στους 75 ίππους – αν διατηρήσει την ισχύ που έχει σε Tracer 7 και MT-07. Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις θα είναι και αυτά από το naked μοντέλο, με κάποιες διαφορές κυρίως στη ρύθμιση για πιο σπορ οδήγηση.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν το νέο R θα έχει πακέτο ηλεκτρονικών πάνω του για να σταθεί δίπλα στο Aprilia RS660 το οποίο διαθέτει πολύ δυνατό εξοπλισμό. Υπομονή μέχρι τις 18 Μαΐου…

Το δεύτερο teaser βίντεο της Yamaha

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha μας παρουσιάζει το εμβόλιο κατά της πλήξης

Η Yamaha ανακοίνωσε τον ερχομό ενός νέου μοντέλου R

Ένα Yamaha XSR που θυμίζει XT της δεκαετίας του ’80

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης