Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki μπορεί να καθυστέρησε φέτος να παρουσιάσει κάποιο νέο μοντέλο της, ωστόσο τώρα δείχνει να Ο κινητήρας του GSX-S 1000 προέρχεται από το superbike GSX-R του 2005.ζεσταίνει τις μηχανές της. Μετά λοιπόν από το Burgaman 400 έρχεται η σειρά ενός σημαντικού γυμνού μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας το οποίο έχει μερικά χρόνια να αναβαθμιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το GSX-S 1000, μια streetfighter μοτοσικλέτα η οποία έκανε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε και τώρα φαίνεται πως θα αναβαθμιστεί σημαντικά. Στις 26 Απριλίου η Suzuki ανακοίνωσε πως θα δώσει στη δημοσιότητα το νέο της μοντέλο μέσω της πλατφόρμας Suzuki Motorcycles Global Salon.

Το σίγουρο είναι ότι το εμπρός φωτιστικό σώμα θα είναι καινούριο.

Μικρές λεπτομέρειες άφησε να φανούν η Suzuki στο βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο teaser video το μοναδικό πράγμα που γίνεται αντιληπτό είναι το εμπρός φωτιστικό σώμα που είναι Ίσως δούμε και έκδοση F με πιο sport touring χαρακτήρα.εντελώς καινούριο. Έχει τρία LED φώτα κάθετα τοποθετημένα, ενώ εκατέρωθεν υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα. Το σλόγκαν της εταιρείας είναι το «The beauty of naked aggression», που σημαίνει η ομορφιά της γυμνής επιθετικότητας.

Στο κομμάτι του κινητήρα το μοναδικό που αναμένουμε είναι οι προδιαγραφές που θα είναι σίγουρα Euro5. Το προηγούμενο μοντέλο είχε απόδοση 145 ίππους και λογικά στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί το νέο GSX-S. Λίγη υπομονή λοιπόν και στις 26 Απριλίου θα δούμε όλοι το εντυπωσιακό γυμνό της Suzuki.

Το teaser βίντεο της Suzuki

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούριος κινητήρας Euro5 για το Suzuki Burgman 400

Πώς κατασκευάστηκε η Suzuki Hayabusa 2021;

Motul και Suzuki ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης