Πολλοί κατασκευαστές δουλεύουν για χρόνια με τους τεχνικούς τους συνεργάτες επιδιώκοντας την εμπειρία και την εξειδίκευση, αλλά λίγοι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μια μακροχρόνια και δυναμική συνεργασία όπως αυτή ανάμεσα στη Suzuki και τη Motul στο MotoGP, που φέτος κλείνει τα 30 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Suzuki πήρε μέρος για πρώτη φορά με δική της ομάδα στο MotoGP  το 1974, με μία Suzuki RG500. Εκτός από την κατάκτηση δύο παγκοσμίων τίτλων το 1993 με τον Kevin Schwantz και το 2000 με τον Kenny Roberts Jr, ακολουθούν συνολικά 39 νίκες με μοτοσυκλέτες Suzuki και λιπαντικά της Motul, με πιο πρόσφατη αυτή του Maverick Viñales το 2016. Στις τρεις αυτές δεκαετίες, οι μηχανικοί της Suzuki και οι τεχνικοί της Motul έχουν σφυρηλατήσει μία σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση. Τα τελειότερα λιπαντικά έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις μοτοσυκλέτες της Suzuki, συμπεριλαμβανομένου και ενός αποκλειστικού, πειραματικού λιπαντικού για τα πρωτότυπα στο MotoGP, κατάλληλο για τις ακραίες συνθήκες και τους μηχανικούς περιορισμούς που ισχύουν στους κορυφαίους αγώνες των δίτροχων. Αυτά τα 30 χρόνια συνεργασίας έχουν συμβάλλει στην εξέλιξη των προϊόντων Factory Line, μία σειρά αποκλειστικά για αγώνες, που χρησιμοποιείται επίσης από την αγωνιστική ομάδα της Suzuki MotoGP.

Το MotoGP παραμένει η κορυφαία αθλητική διοργάνωση στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και κάθε χρόνο αποτελεί ένα ζωντανό εργαστήριο εξέλιξης για τη Motul προκειμένου να αναπτύξει εκεί νέα, καινοτόμα προϊόντα που προορίζονται για 90+ αγορές παγκοσμίως. Και τα δύο brands γιόρτασαν την επέτειο κατά τη διάρκεια του Motul MotoGP Grand Prix 2017 της Ιαπωνίας στα μέσα Οκτωβρίου. Η Motul έχει στο DNA της τους αγώνες και υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης