Η SYM ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην κατηγορία των scooter πόλης με μεγάλους τροχούς και να αντιμετωπίσει καταξιωμένα μοντέλα όπως τα Honda SH, Piaggio Beverly και Kymco People.

Το νέο SYM HD2 300 παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου και στόχος του είναι να καλύψει το κενό στη γκάμα της εταιρίας στη συγκεκριμένη, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ευρώπη, κατηγορία. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το δάπεδο δεν είναι επίπεδο, αντίθετα υπάρχει αρκετά ψηλό τούνελ (κάτω από το οποίο περνούν οι σωλήνες του πλαισίου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο δραστικά την ακαμψία του), στα πρότυπα του Piaggio Beverly.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί είναι 16άρηδες μπροστά και πίσω, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα κράνος και μερικά μικροπράγματα. Το ύψος της σέλας φτάνει τα 800mm και τα φρένα είναι κυματιστά δισκόφρενα διαμέτρου 287mm το μπροστινό και 260mm το πίσω, φυσικά εφοδιασμένα με δικάναλο ABS. Τα φώτα είναι LED, τα όργανα μίξη αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων, άγνωστο είναι αν –τουλάχιστον προς το παρόν- θα μπορούν να δεχθούν κάποια πλατφόρμα συνδεσιμότητας με smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρας του HD2 300 είναι ο τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 4βάλβιδος των 278.3cc και 27,5Hp που χρησιμοποιείται στα μοντέλα Citycom S 300i και Cruisym 300i. Λίαν συντόμως θα επανέρθουμε με περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή scooternet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης