Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη του Athens Motoshow και οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν είναι Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των ηλεκτρικών δικύκλων Yadea.έτοιμες να υποδεχτούν στα περίπτερα τους επισκέπτες. Δυναμική παρουσία στο χώρο της έκθεσης θα έχει η Mototrend η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα 100% ηλεκτρικά scooter και μοτοποδήλατα Yadea Electric Mobility.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος Yadea, ο οποίος αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα από τη Mototrend SA, είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη!

Πρώτη παρουσίαση για τα μοντέλα της Yadea.

Παρέα με τα ηλεκτρικά οχήματα της Yadea η Mototrend θα παρουσιάσει όλη την γκάμα νέων μοντέλων της Kymco και της Voge. Ενδιαφέρον για το κοινό θα έχει το νέο Adventure 300 Rally το οποίο έρχεται να χαρίσει στον αναβάτη την ελευθερία της άνεσης κίνησης στην πόλη σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Σημαντικό μοντέλο είναι και το νέο 650DSX με έναν αποδοτικό μονοκύλινδρο κινητήρα, εξαιρετικά περιφερειακά και πλούσιο εξοπλισμό, ενώ θα δούμε επιτέλους από κοντά το πανέμορφο 500AC στην κατηγορία των classic μοντέλων της Voge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό μοντέλο είναι το Voge 500DS.

Στα scooter της Kymco σε περίοπτη θέση θα είναι το νέο crossover της εταιρείας, DT X360, όπως και το κορυφαίο AK550 το οποίο έχει ανανεωθεί για το 2022 με πιο premium εξοπλισμό και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Οι πύλες του Athens Motoshow ανοίγουν στις 7 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης