Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia στην αρχή της σεζόν είχε παρουσιάσει το νέο RS660, ένα εκπληκτικό supersport μοντέλο το οποίο Στην Ιταλία υπάρχει επίσης φέτος ενιαίο πρωτάθλημα Aprilia Trophyξεχείλιζε από τεχνολογία και σπορ χαρακτήρα. Δεν άργησε η στιγμή που η Aprilia έβγαλε και την αγωνιστική έκδοση του μοντέλου την οποία ονόμασε Trophy και την έκανε διαθέσιμη σε αγωνιζόμενους ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αμερική και στο τοπικό πρωτάθλημα Superbike το Aprilia RS660 αμέσως πήρε το δρόμο για την πίστα μέσα από τον θεσμό Super Twins. Οι επιτυχίες που έχει πετύχει μέχρι στιγμής είναι αξιομνημόνευτες καθώς έχει ουσιαστικά σαρώσει το πρωτάθλημα δικύλινδρων μεσαίων μοτοσικλετών στις ΗΠΑ. Στους δέκα αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής το RS660 έχει κερδίσει τους έξι κάτι που δείχνει το πόσο μπροστά είναι η μοτοσικλέτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο Kabel De Keyrel έχει φτιάξει μια διαφορά ασφαλείας στο φετινό πρωτάθλημα.

Κυριαρχεί στα τοπικά πρωταθλήματα το RS660

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τελευταίο αγώνα του Brainerd International Raceway της Μινεσότα, οι Kaleb De Keyrel και Anthony Δύο κλάσεις παραπάνω είναι το RS660 από τον ανταγωνισμό στο MotoAmericaMazziotto μοιράστηκαν τις νίκες έχοντας και την pole position την προηγούμενη ημέρα. Ο De Keyrel στη βαθμολογία είναι πρώτος με τεράστια διαφορά από το δεύτερο Hobbs με Suzuki SV650.

Η φετινή κυριαρχία του Aprilia RS660 είναι σχεδόν δεδομένη απέναντι σε αντιπάλους. Στο πρωτάθλημα αγωνίζονται τροποποιημένα Suzuki SV650S και Yamaha R7. Του χρόνου όμως αναμένεται η Yamaha να κατεβάσει στο πρωτάθλημα το νέο της R7 και ίσως έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό για την Aprilia.

Τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα Twins στη Μινεσότα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η αγωνιστική έκδοση του Aprilia RS660

Αποκαλυπτήρια για το καινούριο adventure μοντέλο της Aprilia

Πωλείται μια σπάνια Replica του θρύλου Loris Reggiani

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης