Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εκδρομική περιπέτεια στην Ελλάδα! Η «Ελληνική Οδύσσεια» στην πρώτη της χρονιά θα σας ταξιδέψει στην Πελοπόννησο όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Θα πάτε σε άγνωστα μονοπάτια, θα επισκεφτείτε ιστορικά μνημεία της πατρίδας, σε λίμνες, βουνά και δάση, μέσα από φανταστικούς χωματόδρομους και φιδίσιους ασφαλτόδρομους. Μια μικρή γεύση από τους πλούσιους θησαυρούς της χώρας μας, ένα ταξίδι στη φύση και στην ιστορία.Ώρα για αληθινό ξεσκούριασμα, αμοιβή οι ομορφιές του τόπου μας​

Μετά την καθημερινή περιπέτεια πάνω στις μοτοσυκλέτες, τα Quad ή ακόμα και τα 4Χ4 αυτοκίνητα και αφού έχετε «χορτάσει» οδήγηση αλλά και θέαμα, θα απολαύσετε το δείπνο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μουσική και τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Η διαδρομή θα καλύπτει καθημερινά 180-300 χιλιόμετρα, σε ένα συνολικό ταξίδι 1.100 χιλιομέτρων μέσα από μέρη που δεν τα έχετε φανταστεί! Υπάρχουν δύο τρόποι πλοήγησης για τις διαδρομές: Με Δρομοβιβλίο / Roadbook ή με GPS ακολουθώντας τα ίχνη που θα σας δίνει η οργάνωση. Αυτή θα είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας βοηθήσει, να σας υποστηρίξει, να σας οδηγήσει, να γίνει η παρέα και ο φίλος σας, να μεταφέρει τα πράγματά σας. Με το δορυφορικό σύστημα GPS Tracking System της My-Track θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε, ενώ θα υπάρχει οδική βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβει σε τεχνικό πρόβλημα ή λάθος πλοήγησης. Επίσης, ένα πλήρως εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό με οχήματα 4Χ4 θα σας καλύπτει διαρκώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας σύνθημα «πρώτα η ασφάλεια» θα ευχαριστηθείτε τη χωμάτινη οδήγηση και πλοήγηση χωρίς το άγχος ενός αγώνα! Μπορείτε να πάτε μόνοι ή με την παρέα σας, για μια εγγυημένα αξέχαστη εμπειρία. Η διαδρομή είναι πλήρως βατή για μοτοσυκλέτες με χωμάτινα ελαστικά, Quads και αυτοκίνητα 4Χ4. Η αγωνιστική εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αντιθέτως το event αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξασκηθείτε στην ανάγνωση RoadBook για μελλοντική ενασχόληση με αγώνες Rally Raid.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ αλλά και στο facebook εδώ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης