Η εφετινή συγκέντρωση Ducati WDW θα διαφέρει από τις προηγούμενες, αφού κορυφαίοι αναβάτες της ιταλικής φίρμας θα «κοντραριστούν» μεταξύ τους πάνω σε Panigale V4S!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα θα γίνουν το τριήμερο 20 έως 22 Ιουλίου στην πίστα Marco Simoncelli στο Misano, όπου πέραν των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων οι κ.κ. Dovizioso, Lorenzo, Melandri, Petrucci, Miller, Davies και ο θρύλος ονόματι Troy Bayliss θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα που σίγουρα θα αφήσει εποχή. O αγώνας των Πρωταθλητών θα έχει 12 συμμετοχές και θα γίνει σε στυλ ενιαίου, καθόσον όλοι οι επώνυμοι αναβάτες θα οδηγήσουν ειδικά διαμορφωμένες Panigale Limited Edition. Η διαδικασία θα είναι πανομοιότυπη με τα πρότυπα ενός κανονικού αγώνα, περιλαμβάνοντας δηλαδή ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά, απονομές κ.λπ.

Μερικοί θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και την εμπειρία του grid, να βρεθούν δηλαδή στη σχάρα εκκίνησης δίπλα στους «παγκόσμιους»! Την ίδια στιγμή, η φοβερή και τρομερή εναέρια ακροβατική ομάδα των Tricolor Arrows θα κάνει μαγικά κόλπα λίγα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της γης, δημιουργώντας «πρόβλημα» στους θεατές, καθώς δεν θα ξέρουν πού να πρωτοκοιτάξουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πίστα της Αδριατικής Ριβιέρας θα συγκεντρώσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες και αν σας ενδιαφέρει να είστε εκεί, θα πρέπει να το δηλώσετε έγκαιρα εδώ.
   
Και για να είστε on line ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να κατεβάσετε και το σχετικό app εδώ .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης