Τιμή... πρόκληση για το scooter SYM Citycom S.300 CBS

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 15:10
Τιμή... πρόκληση για το scooter SYM Citycom S.300 CBS

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Τα scooter θεωρούνται ιδανικά μηχανάκια για τις καθημερινές μετακινήσεις κυρίως εντός πόλης. Είναι άνετα, οικονομικά και δυνατά σε σημείο που πολλοί δεν το πιστεύουν μέχρι να τα οδηγήσουν.

Γι' αυτό το λόγο η επιλογή ενός scooter είναι πολύ σημαντική τόσο πριν όσο και μετά την πώληση. Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο που δίνει μεγάλη έμφαση η εταιρεία Γκοργκόλης A.E. που βρίσκεται δίπλα σε όλους τους κατόχους μοτοσικλετών SYM.


Η SYM ήταν πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα το 2015 με μερίδιο 17% αφήνοντας πίσω τις Yamaha και Honda...Δελεαστική τιμή...
Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότεροι αναβάτες κάποιο μοντέλο της γκάμας για να διαπιστώσουν τις δυνατότητες τους, προσφέρει το Citycom S.300 CBS σε άκρως δελεαστική τιμή για την κατηγορία του.

Το συγκεκριμένο scooter εφοδιάζεται με κινητήρα 28.5 ίππων, αποδίδει ροπή 27.32Nm και είναι διαθέσιμο στην τιμή των 3.495 ευρώ. Ιδιαίτερα «βαρύς» είναι ο εξοπλισμός του Citycom S.300 CBS, καθώς περιλαμβάνει εμπρός και πίσω φώτα τεχνολογίας LED, σύστημα φρένων που αποτελείται από δύο δίσκους διαμέτρου 260mm, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κ.ά.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Citycom S.300 CBS πατήστε
ΕΔΩ


To SYM Citycom S.300 CBS

Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED
Μεγάλος ο απηθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 15:10