Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli διαθέτει στην γκάμα των μοτοσικλετών του 2022 ένα άκρως διασκεδαστικό και συνάμα προσιτό μοντέλοΕκτός από διασκεδαστικό το TNT είναι και οικονομικό με την Benelli να αναφέρει 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα κατανάλωσης!. Η TNT 125 είναι φτιαγμένη για διασκέδαση στην πόλη έχοντας πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, αλλά και υψηλό επίπεδο ευχρηστίας για να κάνει τη ζωή σας εύκολη στην καθημερινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το mini-bike της Benelli έχει επιθετική σχεδίαση εμπνευσμένη από τα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας. Είναι νεανικό και δυναμικό με γραφικά και χρωματισμούς οι οποίοι τραβάνε το βλέμμα νεαρών και όχι μόνο. Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί το TnT 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος προδιαγραφών Euro5 με κυβισμό 125 κ.εκ. Η απόδοσή του είναι 11,1 ίπποι και 10Nm ροπής, αριθμοί οι οποίοι είναι υπεραρκετοί να κινήσουν διασκεδαστικά τη μοτοσικλέτα χάρη στο χαμηλό βάρος των 124 κιλών γεμάτο. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ενός 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων.

Οι κοφτές εξατμίσεις και τα νεανικά γραφικά δίνουν μια σπορ αισθητική στη μοτοσικλέτα!

Έμφαση στην οδηγική συμπεριφορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μπορέσει η Benelli να προσφέρει έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα έχει σχεδιάσει ένα σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 35mm εμπρός και μονό αμορτισέρ (ρυθμιζόμενο) πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός 220mm και έναν δίσκο 190mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί του TnT 125 είναι 12 ιντσών με ελαστικά δρόμου για καλή πρόσφυση και αίσθηση στην οδήγησης.

Διασκεδαστική μοτοσικλέτα για να χαμογελάς καθημερινά!

Το Benelli Tornado naked T 125 είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματισμούς (Fluo πράσινο, κόκκινο, μαύρο, λευκό και γκρι) στην τιμή των 2.550€. Το μοντέλο μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Αναλογικό στροφόμετρο σε συνδυασμό με ψηφιακή οθόνη στα όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαίνει σε δίαιτα το Benelli TRK 502X

Το Benelli TRK 251 έχει το «μέταλλο» του καθημερινού πρωταθλητή

Πλησιάζει η ώρα του Benelli TRK 800

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης