H ευκαιρία που περίμεναν οι Fabio Quartararo, Pecco Bagnaia, Alex Marquez να κερδίσουν τον Marc Marquez έρχεται αυτήν την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας, όταν αυτοί , αλλά και αρκετοί άλλοι οδηγοί – δυστυχώς όχι όλοι – θα αγωνιστούν εναντίον του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2019 για πρώτη φορά μέσα στο 2020. Το MotoGP™ λοιπόν ξεκινά στην πίστα του Mugello με έναν εικονικό αγώνα (Virtual Race), τον οποίο θα μεταδώσει η Cosmote TV.

Πως θα γίνει ο Virtual Race;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζονται πολλοί οδηγοί, μεταξύ των οποίων ο Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) και ο ομόσταυλός του Maverick Viñales, το νέο μεγάλο όνομα του Παγκοσμίου, ο Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), ο Alex Rins (Team Suzuki Ecstar), ο Aleix Espargaro (Team Aprilia) και οι ομόσταυλοι Marc και Alex Marquez (Repsol Honda Team), ώστε όλοι να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να αγωνιστούν στο επίσημο βίντεο-παιχνίδι MotoGP™ της Milestone. Καθώς μάλιστα ετοιμάζεται και η σεζόν του MotoGP™ eSport Championship, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δούμε το τι μπορούν να κάνουν οι πραγματικοί οδηγοί στην εικονική πραγματικότητα ενός παιχνιδιού.  

Το Autodromo del Mugello τους περιμένει για 5′ Κατακτήριων Δοκιμών που θα δώσουν τη σειρά εκκίνησης, για έναν Αγώνα 6 γύρων. Την Κυριακή λοιπόν θα δούμε στην Cosmote TV (ή και εδώ), αν οι νέοι οδηγοί θα κερδίσουν τον Marc και το κατά πόσο ισχύει αυτό που έχει πει ο αδελφός του Alex, ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν χαρίζεται σε κανέναν και τσαντίζεται ακόμη κι όταν χάνει στο Playstation. 

Πηγή: mgp.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης