Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda είχε ηχηρή παρουσία στο φετινό Athens Motoshow παρουσιάζοντας όλα τα νέα της μοντέλα. Η Όλη η κληρονομιά του Ομίλου Σαρακάκη στο περίπτερο της Honda στο Athens Motoshow.σειρά των scooter της μάρκας με το ADV350 να κλέβει την παράσταση, το εντυπωσιακό Africa Twin 1100 και φυσικά το νέο NT1100 είχαν την τιμητική τους, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν και τα ιστορικά Cub και Monkey τα οποία ξύπνησαν θύμισες στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο όμως που έδινε ιδιαίτερη χροιά στο περίπτερο της Honda ήταν ο εορτασμός των 100 ετών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Η Honda Moto Saracakis είχε τη χαρά να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες σε έναν χώρο ο οποίος ήταν εμπνευσμένος από την κληρονομιά και τις αξίες της Honda. Σε περίοπτη θέση βρισκόταν η φωτογραφία του Φραγκίσκου Σαρακάκη με τον Soichiro Honda το 1963 όταν υπογράφηκε η συμφωνία του Ομίλου Σαρακάκη με την Honda.

Τεράστια κληρονομιά από την οικογένεια Σαρακάκη.

Επιπλέον, στο περίπτερο της Honda Moto Saracakis, ιδιαίτερη έμφαση είχε δοθεί στη νέα διαφημιστική της καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές Αγωνιζόμενους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας, τη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού και βεβαίως στη δύναμη των ονείρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα χωμάτινα μοντέλα της Honda βρίσκονταν στο Athens Motoshow.

Με τις φράσεις: «Αντί να φοβάσαι την αποτυχία, μη φοβάσαι τίποτα», «Μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό και το αγαπάμε» και «Ένα Βήμα πίσω, Τρία Εμπρός», οι Πρεσβευτές – Ambassadors της Honda Moto Marc Marquez, Ricky Brabec και Ruben Faria, αποτελούν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα των ανθρώπων εκείνων που πάλεψαν από μικροί για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η αποφασιστικότητά τους και η επιμονή τους μας εμπνέουν και μας ωθούν στο να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στο Athens Motoshow 2022

H Honda βάζει γκολ από τα αποδυτήρια με το ADV 350

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης