Το δραστήριο Off-Road Team ξεκινά δυναμικά τη χρονιά με μια φιλική βόλτα πλοήγησης, στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς με ποδήλατο (!), μοτοσυκλέτα, ATV ή/και αυτοκίνητο 4Χ4!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα Trail Ride στην Αττική με μία διαδρομή από τα παλιά, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον με τις διαρκείς αλλαγές του γεωφυσικού τοπίου, που δίνουν κάθε φορά ένα διαφορετικό χρώμα! H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται και να φωτογραφηθούν χαρακτηριστικές περιοχές φαίνεται να αρέσει στους συμμετέχοντες βάζοντας καινούργιους στόχους. Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από το Κρυονέρι Αττικής, συγκεκριμένα στο Limit Up Bar. Οι συμμετέχοντες θα εκδράμουν από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μονοπάτια προς τη βορειοανατολική Αττική, για να καταλήξουν για φαγοπότι και πάλι στο Κρυονέρι. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο! Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 50, 70, 100 ή ακόμα και 120 μαγικά χιλιόμετρα, που σας περιμένουν στο Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τους συμμετέχοντες με GPS και 30€ για όσους επιθυμούν πλοήγηση με Road Book και για όσους δηλώσουν έγκαιρα. H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε ίχνος για GPS συσκευές και smartphones, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, οι μοτοσυκλέτες SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin, τα Aurora Rally Equipment και το Bafetis Workshop.

Περισσότερες πληροφορίες στo www.offroadteam.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης