Η απάντηση είναι ναι, περίπου δηλαδή. Ο 5άκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έδωσε το παρών στις δοκιμές της Jerez.

Καλεσμένος της Yamaha και πάνω σε ένα YZFR1 με το «δικό του» νούμερο 44, ο Βρετανός πολυπρωταθλητής βγήκε στην πίστα μαζί με τους αναβάτες της Yamaha Alex Lowes και Michael van der Mark. Μάλιστα, δεν έλειψε και μια πτώση στην 5η στροφή της πίστας, η οποία ωστόσο δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη WSBK εμπειρία του, ο Lewis δεν παρέλειψε να ποστάρει στο Instagram τις εντυπώσεις του.

«Έχω τη μεγαλύτερη εκτίμηση και σεβασμό για αυτούς τους αναβάτες μοτοσυκλέτας. Είναι μια διαφορετικής μορφής πειθαρχία, που ωστόσο απαιτεί κάποια βασικά πράγματα, όπως χρόνο, υπομονή, έλλειψη φόβου, συγκέντρωση, ευελιξία και ρίσκα. Όλα αυτά κάνουν το άθλημα συναρπαστικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίτροχη «καριέρα» του Lewis Hamilton έφτασε έως και τον Valentino Rossi, ο οποίος τον κάλεσε στο ράντσο του στην Tavullia, που αποτελεί και έδρα της ακαδημίας του, VR46 Riders Academy.

«Ο Hamilton είναι μεγάλος λάτρης των μοτοσυκλετών. Παρακολουθεί τους αγώνες και επικοινωνούμε συχνά. Υπερβάλλει λιγάκι, καθώς παινεύει τους αναβάτες λέγοντας πως είμαστε αυτοί που παίρνουν τα πραγματικά ρίσκα. Πρέπει να έρθει στο ράντσο μια μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης