Η πιο ανατρεπτική εκδρομή του 2018 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό όχι μόνο γιατί αφορούσε αποκλειστικά γυναίκες οδηγούς!

27 κορίτσια συμμετείχαν στο πρώτο Women’s Ride, μία εκδήλωση που διοργάνωσε η Andeli Mototouring με τη συμμετοχή των κοριτσιών της Ride Me Up από τη Θεσσαλονίκη, πετυχαίνοντας να ταρακουνήσουν το Πήλιο και το μοτοσυκλετιστικό τουρισμό! Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πήλιο από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου και εκτός από υπέροχες διαδρομές και διασκέδαση περιελάμβανε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από πιστοποιημένα στελέχη της Μοτοθέσις, συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία ταξιδιού, φορτώματος μοτοσυκλέτας, ασφαλούς οδήγησης σε γκρουπ και τεχνικού ελέγχου. Με ανθρώπους που καταλύουν στεγανά και στερεότυπα και πιστεύουν πως η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει φύλο, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τη σωστή οδήγηση και με σκοπό να μυήσει περισσότερες Ελληνίδες στον ασφαλή κόσμο της οργανωμένης οδήγησης, για πρώτη φορά η Andeli έδωσε τη δυνατότητα σε αυτές τις γυναίκες να ζήσουν ένα εκπληκτικό τριήμερο σε ένα μαγευτικό μέρος αλλά και μία αξέχαστη και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική εμπειρία!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχουσες είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν (test ride) τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών από τις Honda, KTM, Husqvarna, Bajaj και να κερδίσουν υπέροχα μοτοσυκλετιστικά δώρα. Το συναρπαστικό αυτό τριήμερο έκλεισε με την εμψυχωτική ομιλία της Πολυτίμης Κυριακοπούλου, μίας γυναίκας που κατάφερε να καταλύσει τα στερεότυπα, συμμετέχοντας σε αγώνες Rally μοτοσυκλετών και κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα, αποτελώντας το ιδανικό παράδειγμα για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μοτοσυκλέτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χορηγοί και υποστηρικτές στο 1st Women’s Ride ήταν οι Honda Motorcycles & ATVs, KTM Official Fanpage, Husqvarna Motorcycles, Moto Market GR, Mega Stock Bazaar Athens, Motofashion, Bikersworld, Honda Motorium, Motostyl, The Kings Design, Support Macedonian, Mega Stock Bazaar.

Άντε και του χρόνου κορίτσια! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης