Η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια της εντυπωσιακής της πορείας στην Ελλάδα με ένα μεγάλο επετειακό test ride ονόματι «Your Town Your Celebration», που σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαστείτε να οδηγήσετε τα μοντέλα της όπου κι αν είστε!

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα test ride που θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εκτός Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αναβάτες να δοκιμάσουν σε τριήμερες εκδηλώσεις την ευρύτατη σειρά μοτοσυκλετών και scooter της Yamaha στα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της. O στόλος των προσφερόμενων για test ride μοντέλων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις μοτοσυκλέτες MT-09, MT-07, Tracer 900, Τracer 700, ΜΤ-03, όπως και το παπί Crypton S. Επίσης τα scooter ΤMax DX, ΧΜax300 Iron max, XMax 300, NMax 155 και Tricity150. Μείνετε συντονισμένοι για να προεγγραφείτε στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη σας: θα χρειαστείτε μόνο κράνος, δίπλωμα και διάθεση για βόλτες. Ο τοπικός επίσημος συνεργάτης Yamaha θα φροντίσει για την προεγγραφή σας και όλα τα υπόλοιπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To «Your Town Your Celebration» θα ταξιδέψει με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και δοκιμές στις εξής περιοχές:

–    τον Απρίλιο σε Δράμα και Θεσσαλονίκη
–    το Μάιο σε Χίο και Κρήτη
–    τον Ιούνιο σε Ρόδο, Πάτρα και Πύργο
–    τον Ιούλιο σε Κέρκυρα, Ιωάννινα και Τρίκαλα
–    το Σεπτέμβριο στην Ξάνθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνθείτε στο δίκτυο της Yamaha για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε την ημερομηνία που θα περάσει από την πόλη σας.  

Πληροφορίες για το «Your Town Your Celebration.
Δίκτυο επίσημων συνεργατών Yamaha.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του επετειακού test ride με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media! Ήδη εμφανίζονται αναρτήσεις για την πρώτη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί από τον επίσημο συνεργάτη της Υamaha στη Δράμα (Βερβέρογλου) το τριήμερο 5 έως και 7 Απριλίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης