Τι γίνεται όταν μια εταιρία αποφασίζει να βγει από την πεπατημένη και να μπει σε αγριεμένα νερά; Συνήθως γράφεται έτσι η ιστορία, αλλά ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για το αν και το νέο Niken θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στα ένδοξα αρχεία των Ιαπώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τρίτροχο μοντέλο της Yamaha, που ουσιαστικά αποτελεί και το πρώτο με πραγματική μοτοσυκλετιστική υφή, παρουσιάστηκε μόλις στο σαλόνι του Τόκυο με ελάχιστες πληροφορίες σχετικές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Προπομπός τoυ Niken είναι το πρωτότυπο MWT-09, που είχαμε πρωτοδεί και πάλι στο Τόκυο πριν δύο χρόνια. Το πέρασμα στην παραγωγή, μάλλον προέρχεται από τον θετικό αντίκτυπο που δημιούργησε στο κοινό. 
Το ..υπερτροφικό Tricity κρύβει μέσα του εμμέσως πλην σαφώς ένα MT-09, δηλαδή 3 κυλίνδρους και αρκετά άλογα τα οποία θα σκοτώνουν την ανία. Επίσης, υπόσχεται άκρως επιθετικές και ασφαλείς κλίσεις χωρίς πολλές «παρεκτροπές» και αλίμονο δηλαδή αν με τις 4 (!) ανεστραμμένες μπουκάλες του σύνθετου μπροστινού συστήματος υποσχόταν κάτι λιγότερο. Θα παρουσιαστεί με όλες τις λεπτομέρειες στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο στις 6 Νοεμβρίου, όπου θα είμαστε παρόντες και θα μας λυθούν όλες οι περί παραγωγής απορίες. 

Ίσως μας λυθεί και η απορία του σκιερ στο promo video. Άβυσσος η ψυχή του διαφημιστή..  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης