Η Yamaha ακυρώνει τις εκδηλώσεις του προγράμματος Yamaha Racing Experience (YRE) για το 2020, καθώς η κατάσταση με τον Covid-19 αλλάζει γρήγορα και επηρεάζει πλέον κάθε πτυχή της καθημερινότητας, ειδικά στην Ευρώπη. 

Καθώς η υγεία και η ευημερία των πελατών αποτελούν προτεραιότητα για τη Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις του προγράμματος YRE, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Misano της Ιταλίας (20-21 Απριλίου 2020) και στο Le Mans της Γαλλίας (25-26 Ιουνίου 2020). Μέσα από σχετικό δελτίο τύπου, η Yamaha θα ήθελε να διαβεβαιώσει όλους τους κατόχους R1M ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους σχετικά με τις μελλοντικές εκδηλώσεις YRE, στις οποίες η Yamaha σκοπεύει να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ώστε να βελτιώσουν οδηγικές δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές οι φημισμένες διήμερες διοργανώσεις σε πίστα απευθύνονται σε όλους τους αναβάτες YZF-R1M, όλων των επιπέδων και με κάθε είδους τεχνικές γνώσεις. Οι τεχνικοί της Yamaha και οι ειδικοί της Yamaha Racing παραδίδουν μαθήματα μέσα από τα οποία οι αναβάτες λαμβάνουν αποκλειστικές εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μοτοσυκλέτα τους, ενώ παράλληλα τους προσφέρεται και η δυνατότητα να γνωρίσουν σημαντικά άτομα VIP από τον κόσμο της Yamaha Racing.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης