Η Yamaha επεκτείνεται στον κόσμο των τριών τροχών και -στην περίπτωση που το Niken σας φαινόταν υπερβολή- η λύση είναι scooter και μάλιστα τρίτροχο. 

Ο λόγος για το Tricity 300, το οποίο μπορείτε να δείτε μαζί μας να αποκαλύπτεται στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο εστιάζει στα δυνατά του χαρτιά. Όπως για παράδειγμα ο Blue Core 300άρης κινητήρας, το σύστημα υποβοήθησης όρθιας θέσης (κλειδώνει όρθιο δηλαδή) και φυσικά το ότι μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες χωρίς εμπειρία που διαθέτουν δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας “Β” (ανάλογα τη χώρα και βάσει της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας). Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών, θα είναι ηλεκτρονικά άρτιο, εξοπλισμένο με LED φώτα, όργανα LCD, λειτουργία με έξυπνο κλειδί και φυσικά TCS, ABS, συνδυασμένη λειτουργία φρένων και χειρόφρενο για τη στάθμευση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι τρεις (Nimbus Grey, Tech Kamo, Gunmetal Grey) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020 στην τιμή των 8.290€. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι καθώς θα επανέλθουμε με την αναλυτικότερη παρουσίασή του. 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης