Για να τιμήσει την 25η επέτειο της R1, η Yamaha Motor Europe παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής σειρά 25 μοτοσυκλετών R1, οι οποίες θα διαθέτουν όλη τη σειρά εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης GYTR PRO. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 25 μοναδικές R1 GYTR PRO 25th Anniversary θα συναρμολογηθούν αποκλειστικά από έμπειρους τεχνικούς σε ένα από τα 25 GYTR PRO Shops που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη δημιουργώντας έτσι την απόλυτη μοτοσυκλέτα για track days που θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, χάρη στον ειδικό επετειακό χρωματικό συνδυασμό.

Οι προδιαγραφές των R1 GYTR PRO 25th Anniversary θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Yamaha που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης GYTR PRO για την R1 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ενισχυμένο ελαφρύ υποπλαίσιο από ανθρακονήματα, ειδικά τροποποιημένο ρεζερβουάρ καυσίμου με χαμηλότερο κέντρο βάρους, πιρούνι Öhlins FGR, αμορτισέρ TTX με πνευματικό ρυθμιστή προφόρτισης, ψαλίδι που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το WorldSBK και φέρινγκ από ανθρακονήματα.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, που εσωτερικά έχει πλήθος ειδικών εξαρτημάτων GYTR, θα υπάρχει και νέα μονάδα ECU της Magneti Marelli και σύστημα εξάτμισης της Akrapovič και το σύστημα GYTR PRO Electronic System (GPES), το οποίο είναι ένα πακέτο για έλεγχο του κινητήρα και απόκτηση δεδομένων που έχει αναπτυχθεί από την YMRE για το WorldSBK και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIM.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελία μέσω Διαδικτύου, ενώ οι πελάτες μπορούν να αποφασίσουν σε ποιο κατάστημα GYTR Pro Shop θα γίνει η προετοιμασία της μοτοσυκλέτας τους.

Κάθε ένας από τους 25 ιδιοκτήτες θα περάσει μια μέρα σε μια πίστα αγώνων, μαζί με μια ομάδα τεχνικών της Yamaha με στόχο την εκπαίδευση για να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις απίστευτες δυνατότητες της R1 GYTR PRO 25th Anniversary.

Μετά από το αρχικό στήσιμο στην πίστα, οι ιδιοκτήτες θα περάσουν από ακριβώς την ίδια διαδικασία που περνούν οι ομάδες της Yamaha που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με αναβάτες όπως ο Toprak Razgatlıoğlu, για να τελειοποιήσουν τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας σύμφωνα με το δικό τους στυλ οδήγησης.

Αυτός ο συνδυασμός των αποκλειστικών, δοκιμασμένων σε αγώνες προδιαγραφών της R1 GYTR PRO 25th Anniversary και της τεχνικής τεχνογνωσίας διατίθεται μόνο μέσω των καταστημάτων GYTR PRO της Yamaha.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης