Η Triumph Motorcycles ανέβασε ένα νέο teaser video όπου αποκαλύπτει ορισμένες πληροφορίες για το αλουμινένιο πλαίσιο της νέας σειράς Motocross μοτοσυκλετών που εξελίσσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video η ομάδα ανάπτυξης, Ricky Carmichael, Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco και Stephen  Westfall συζητά σχετικά με το πλαίσιο της motocross της Triumph και αποκαλύπτει ορισμένα από τα στοιχεία του.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε από τώρα την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross το 2024 στην κατηγορία MX2 με δυο τετράχρονες μοτοσυκλέτες 250 κ.εκ.. κάτω από την ομπρέλα της νέας ομάδας Triumph Racing.

 

Η αγωνιστική ομάδα Triumph Racing Team, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Thierry Chizat-Suzzoni, θα ξεκινήσει την προσπάθεια στην κατηγορία MX2 με τις δύο τετράχρονες MX 250cc της Triumph και από το 2025 στην κατηγορία MXGP με μοτοσυκλέτες 450 κ.εκ.

Ο Nick Bloor – CEO της Triumph – είπε: “Η εμπειρία που φέρνει ο Thierry και η ομάδα του θα αποδειχθεί ανεκτίμητη στη φιλοδοξία μας να αφήσουμε το στίγμα μας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η είσοδος μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM με μια εργοστασιακή υποστηριζόμενη ομάδα Triumph Racing σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας καμπάνιας στην κορυφαία κατηγορία αγώνων εκτός δρόμου”. 

Περισσότερες πληροφορίες θα ξέρουμε στις 14 Αυγούστου που η Triumph Motorcycles θα ανεβάσει το επόμενο teaser video.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης