Η Yamaha Motor ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα της MT-09 και XMAX 300 κέρδισαν το “Red Dot Award: Product Design 2024”, ένα από τα Βραβεία Red Dot για το σχεδιασμό.

Οι φετινές τιμητικές διακρίσεις σηματοδοτούν τη 13η συνεχόμενη χρονιά, από το 2012, που ένα προϊόν της Yamaha λαμβάνει ένα από τα Βραβεία Red Dot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Βραβεία Red Dot

Yamaha MT-09

Το βραβευμένο για το 2024 MT-09 αντιπροσωπεύει την τέταρτη γενιά των Hyper Naked μοντέλων, το πρώτο κυκλοφόρησε το 2013.

Η Hyper Naked MT-09 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους αναβάτες εύκολη και ευχάριστη οδήγηση, σε ένα πακέτο που αισθητικά ξεχωρίζει και κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με σκοπό να υποστηρίζει τη διαισθητική λειτουργία.

Yamaha XMAX 300

Το  Sport Scooter XMAX 300, από την παρουσίαση το 2006, έχει καθιερωθεί σαν ένα κορυφαίος όχημα μετακίνησης στις πόλεις της Ευρώπης και τώρα αναπτύσσεται ως παγκόσμιο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βραβευμένο μοντέλο του 2023 εστιάζει στη σχέση ανθρώπου και μηχανής, ενώ ενισχύει την εμφάνιση, την άνεση και τις επιδόσεις που είναι τα χαρακτηριστικά της σειράς XMAX.

Τα λειτουργικά στοιχεία, όπως το μπροστινό σύστημα και η απόδοσης του κινητήρα, είναι ισοδύναμα με αυτά μιας σπορ μοτοσυκλέτας.

Όσον αφορά την ευκολία, ο χώρος κάτω από τη σέλα άλλα και το σχήμα της σέλας βελτιώνουν τη χωρητικότητα και την άνεση για δύο άτομα.

Ο προβολέας και το πίσω φως σε σχήμα Χ παρέχουν την τελική και άμεσα αναγνωρίσιμη πινελιά στην εμφάνισή του που το ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης