Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Audi θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της RS3. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό hyperhatch το οποίο στην 3η του γενιά θα παρουσιάζει μερικά πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θα το εκτοξεύσουν απευθείας στην κορυφή της κατηγορίας.

Τεράστιος διαχύτης και δύο εξατμίσεις προδιαθέτουν για κάτι... γρήγορο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

400+ ίπποι και τετρακίνηση

Ο κινητήρας ο οποίος θα κινεί το νέο RS3 θα είναι πεντακύλινδρος 2,5 λίτρων ο οποίος χρησιμοποιείται στο Q3 Εποχές quattro θα ζήσουμε με το RS3.RS. Η απόδοσή του θα είναι 415 ίπποι, κάτι που θα το φέρει κοντά στον άμεσο ανταγωνιστή του, που είναι η Mercedes AMG A45 S. Η δύναμη θα μοιράζεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το πακέτο ηλεκτρονικών που θα υποστηρίζουν το αυτοκίνητο.

Μιλώντας στο βρετανικό Autoexpress, ο Frank Michl, επικεφαλής marketing της Audi Sports, τόνισε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι το πλέον συναισθηματικά δεμένο με το DNA της Audi και θα μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή του quattro, κάτι που μας προϊδεάζει για κάτι πολύ συναρπαστικό οδηγικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάτωμα του γρήγορου A3 θα βασίζεται στην 8η γενιά του VW Golf

Υπομονή μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο…

Όσο για την εξωτερική εμφάνιση, σε εικόνες από το Nurburgring, γίνονται ορατοί οι μεγάλοι αεραγωγοί εμπρός και ο διαχύτης στο πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό σχεδόν σίγουρα θα υπάρχει το σύστημα Virtual Cockpit με την οθόνη των 10,1 ιντσών.

Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 για να δούμε ολοκληρωμένο αυτό το πολύ εντυπωσιακό A3, το οποίο θα τα βάλει στα ίσια με το θηριώδες Mercedes AMG A45.

 

Με το πλήρες ψηφιακό Virtual Cockpit θα είναι εξοπλισμένο το νέο RS3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης