Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν συνεχώς νέα μοντέλα και… προκαλούν τις αισθήσεις του αγοραστικού κοινού. Το ένα καλύτερο από το άλλο και πλέον με εξοπλισμούς που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μερικά χρόνια πριν. Όπως για παράδειγμα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα Το 2016 το επιβλητικό SUV της Bentley θα έρθει και στην Ελλάδα!!! SUV με το λογότυπο της Bentley!

Οι εποχές όμως αλλάζουν, ακόμα και εταιρείες όπως η Bentley που ετοιμάζει ήδη το εντυπωσιακό Bentayga. Το βρετανικό όχημα ελευθέρου χρόνου έχει μήκος 5.14 μέτρα, πλάτος δύο μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 2.5 τόνους. Αυτό ωστόσο δεν… εμποδίζει το μηχανικό σύνολο των 6.0 λίτρων W12 Twin turbo με τους 608 ίππους να προσφέρει εκρητικές επιδόσεις όπως το 0-100 (4.1 δευτ.) και την υψηλή τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 301 χλμ./ώρα.

Το… απερίγραπτο βρετανικό SUV θα ξεκινήσει να πωλείται το 2016, ενώ προς το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ακόμα και στην Ελλάδα η οποία διαθέτει και επίσημη εισαγωγική εταιρεία με πωλήσεις και after sales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπομονή!!!

Απίστευτα επιβλητικό...
Το μήκος της Bentley Bentayga ξεπερνά τα 5 μέτρα...
Μπορεί να βγαίνει και εκτός δρόμου αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα το κάνει...
Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο...
Η εικόνα που έχει ο οδηγός...
Τα καθίσματα της πίσω σειρά....
Φανταστείτε μόνο την τιμή του ρολογιού....
Εκκεντρική σχεδίαση και για τους διακόπτες...
Όσο και να σας φαντάζει περίεργο είναι ο χώρος των αποσκευών...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης