Πλησιάζει η ώρα που η Nissan θα μας χαρίσει ένα εντελώς νέο GT-R για το 2022 κάνοντας τους φανατικούς Αναμένουμε και μια τελευταία έκδοση του R35 με 710 ίππουςτου μοντέλου να χάσουν τον ύπνο τους. Η κωδική του ονομασία αναμένεται να είναι R36 και οι φήμες αναφέρουν πως θα είναι υβριδικό!

Χωρίς να έχουν γίνει επίσημα στοιχεία γνωστά, η Nissan θα αντικαταστήσει το 2022 το υπάρχον μοντέλο της που βρίσκεται στην αγορά από το 2007. Το νέο ιαπωνικό μοντέλο θα είναι μεν εφοδιασμένο με τον V6 κινητήρα 3,8 λίτρων, ωστόσο θα υπάρχει αυξημένη ισχύ μέσω ενός υβριδικού συστήματος. Τα τεχνικά στοιχεία του ηλεκτροκινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το σύστημα θα είναι της μορφής Plug-In-Hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο GT-R50 έχει απόδοση 700 ίππων!

Ίσως το 2022 να έχουμε το πρώτο υβριδικό GT-R στην ιστορία

Η Nissan θα επιλέξει αυτήν την λύση καθώς αλλάζουν οι προδιαγραφές ρύπων στην Ιαπωνία με Θα μας κάνει πάλι να χάσουμε τον ύπνο μας το νέο GT-R36αποτέλεσμα να γίνεται κρίσιμη η επιβίωση του GT-R. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν οι εκπομπές ρύπων του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει τις επιδόσεις αιχμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία πάντως η απόδοση του GT-R R36 για το 2022 θα είναι κοντά στους 700 ίππους, όπως δηλαδή του κορυφαίου GT-R50. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και μια τελευταία έκδοση του προηγούμενου R35 που θα είναι και το ισχυρότερο που φτιάχτηκε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δερμάτινα καθίσματα στο νέο Nissan Qashqai χρειάζονται 25 ημέρες για να τελειοποιηθούν

Έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα και τον τράβηξαν με Nissan Navara

Αυτόνομα οχήματα: “Ναυαγεί” η συνεργασία Apple-Nissan

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης