Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αλλά και θα δούμε πολύ σύντομα συνεχώς αυξάνονται. Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει στη ζωή μας και οι προτάσεις για νέα μοντέλα γίνονται ακόμα περισσότερες.

Το ηλεκτρικό ID.3 θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους τις επόμενες εβοδμάδεςΤο VW ID.3 είναι ένα καινούργιο μοντέλο της γερμανικής φίρμας  το οποίο μέσα στον Σεπτέμβριο θα κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες και πολύ σύντομα και στους ελληνικούς δρόμους.

Αρχικά ήταν να το δούμε ως το επίσημο αυτοκίνητο της έκθεσης ΔΕΘ αλλά μετά την αναβολή του μεγάλου αυτού γεγονότος λόγω του Covid-19 θα το δούμε πολύ πιο σύντομα. Ήδη τα αυτοκίνητα που προορίζοντας για την ΔΕΘ βρίσκονται στην Ελλάδα ενώ έχουν κάνε την εμφάνισή τους και αυτά που θα δούμε να πωλούνται σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε το Video με τα πρώτα VW ID3 που ήρθαν στην Ελλάδα (camera: Νίκος Χριστοφάκης)

 

Με 3 μπαταρίες

Το zougla.gr βρήκε τα πρώτα ID.3 και πριν κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο στους δρόμους σας το παρουσιάζει Η μέγιστη αυτονομία σύμφωνα με την VW αγγίζει τα 550 χλμ.επί ελληνικού εδάφους για να πάρετε μία πρώτη γεύση. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές σε χωρητικότητα μπαταρίες που κυμαίνονται μεταξύ 45 και 78KWh. Η ισχύς αγγίζει τους 204 ίππους ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160χλμ./ώρα.

Ανάλογα με την μπαταρία που φορά το ID.3 η αυτονομία ξεκινά από 330 χλμ. και φτάνει μέχρι τα 550χλμ., νούμερο πάρα πολύ ψηλό για ηλεκτρικό όχημα, που μένει να δούμε τι θα ισχύει στην πράξη. Οι τιμές ξεκινούν από τα 39.600 ευρώ (κάτω από 35.000 με την επιδότηση).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το VW ID3 πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τις τιμές του ID.3 (αλλά και όλων των μοντέλων της VW) πατήστε ΕΔΩ

 

Ένα από τα πρώτα VW ID.3 που ήρθαν στην Ελλάδα...

 

Από αυτόν τον διακόπτη αλλάζουν οι ταχύτητες

 

Απλές και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές...

 

Αρχικά το μοντέλο θα διατεθεί στην έκδοση 1st Edition

 

Το λογότυπο ID.3 και το νέο σήμα της VW (που είδαμε για πρώτη φορά στο Golf)

 

Ιδιαίτερη σχεδίαση στο πίσω μέρος με την αεροτομή να ξεχωρίζει...

 

Δύο ποτηροθήκες και θήκες για δύο κινητά τηλέφωνα!

 

Ο πίνακας οργάνων και η ψηφιακή οθόνη στην κεντρική κονσόλα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης