Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Bugatti Chiron θεωρείται το απόλυτο hypercar καθώς έχει επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και τελική ταχύτητα που σχεδόν αγγίζει τα 500 χλμ./ώρα

Διθέσιο, εξωπραγματικό, ακριβό αλλά και σπάνιο, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα από το πίσω μέρος του γαλλικού hypercar μιλά από μόνη της...

Περιορισμένη παραγωγή

Η αξία της ανεβαίνει ακόμα περισσότερο καθώς τα 500 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν θα είναι ξεχωριστά και σε περιορισμένες μονάδες ανάλογα με την έκδοση. Η Chiron Sport είναι μία ξεχωριστή… Chiron την οποία θα αποκτήσουν ελάχιστοι τυχεροί σε όλον τον πλανήτη.

Μία από αυτές αναμένεται να έρθει σε λίγες εβδομάδες στη χώρα μας καθώς την έχει αγοράσει Έλληνας επιχειρηματίας που διαθέτει μία εξαιρετική συλλογή σπορ αυτοκινήτων.

 

Το εσωτερικό της Chiron που έχει αποκτήσει Έλληνας επιχειρηματίας.

Έρχεται στην Ελλάδα

Η Bugatti Chiron Sport που θα έρθει στην Ελλάδα είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει αναστάτωση σε όσους έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν από κοντά.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως, εκτός από τις επιδόσεις, η Bugatti Chiron είναι και ένα ακριβό έργο τέχνης σε τέσσερις τροχούς της οποίας η αξία ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τους… φόρους!

Η εμπρός όψη κόβει την ανάσα...

Τελική κοντά στα… 500χλμ./ώρα

Η Bugatti Chiron Sport εφοδιάζεται με έναν W16 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους και παράγει 1.600Nm ροπή.

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα έρχεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα έχει μετρηθεί στα 490,5 χλμ./ώρα. Επιπλέον έχει καταφέρει να αναπτύξει ταχύτητα από 0 στα 400χλμ./ώρα και να φρενάρει σε μόλις 42 δευτερόλεπτα!

 

Δείτε την τελική ταχύτητα της Bugatti Chiron…

 

 

Δείτε το video με το 0-400-0 που πέτυχε σε 42 δευτερόλεπτα…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης