Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η X3 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της BMW και με ιστορία στην κατηγορία των οχημάτων
Η 3η γενιά της BMW X3 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα τον Ιανουάριοελευθέρου χρόνου, καθώς είναι ένα από αυτά που την… δημιούργησαν. Στις αρχές του 2018, η 3η γενιά αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και σίγουρα η παρουσία της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Αρκετές εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει στη χώρα μας και το zougla.gr την… εντόπισε στην Κύπρο, όπου εκεί, η επίσημη αντιπροσωπεία (όμιλος Πιλακούτα) την παρουσίασε στην έκθεση Boyz Stuff Show. Όπως ήταν λογικό πολύς κόσμος θέλησε να την δει από κοντά καθώς στην Κύπρο, όπως και στην Ελλάδα, η BMW έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση.

Δείτε την BMW X3 που εντοπίσαμε στην Κύπρο πριν ακόμα έρθει στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρύχωρη και τεχνολογικά προηγμένη
Όπως θα δείτε και στο video που φτιάξαμε για να πάρετε μία πρώτη γεύση, η νέα X3 είναι μεγαλύτερη (έχει μήκος 4,72 μέτρα), τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές διαστάσεις. Στην πράξη οι επιβάτες Η πολυτέλεια στο εσωτερικό είναι… σήμα κατατεθένέχουν άπλετο χώρο ενώ άνετα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε ενήλικες με τις αποσκευές τους. Εξωτερικά η Χ3 δείχνει πολύ δυναμική με χαρακτηριστική την τρισδιάσταση εμπρός γρίλια αλλά και τα φώτα τεχνολογίας LED.

Εσωτερικά η πολυτέλεια έχει αυξηθεί σημαντικά ενώ στοιχεία από μεγαλύτερα μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αλλαγές παρατηρούμε στον πίνακα οργάνων, στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας αλλά και γενικότερα στην καμπίνα των επιβατών με την πολυτέλεια και την λειτουργικότητα να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Πριν έρθει στην Ελλάδα, η νέα γενιά BMW X3 τη βρήκαμε στην... Κύπρο!

Οι εκδόσεις
Από πλευράς κινητήρων η νέα X3 θα είναι διαθέσιμη (αρχικά) στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις. Την X3 Η Χ3 θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση «Μ» με τους 360 ίππουςM40i με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 3.0 λίτρων με 360 ίππους, την 20D με κινητήρα diesel 2.0 λίτρων με 190 ίππους και την 30D με κινητήρα 3.0 λίτρων με 265 ίππους.

Όλες οι εκδόσεις θα είναι τετρακίνητες και θα εφοδιάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Οι τιμές προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Εντυπωσιακή η ολοκαίνουργια BMW X3
Τρίτη γενιά της... X3
H... έκδοση για όσους οδηγούν δεξιά, καθώς την εντοπίσαμε στην Κύπρο
Αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και θέση για ασύρματη φόρτιση κινητού
Ο νέος λεβιές ταυτήτων (στο αυτόματο κιβώτιο) προέρχεται από μεγαλύτερα μοντέλα
Νέα οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα...
Ολοκαίνουργιος και ο πίνακας οργάνων
Πολύ χαρακτηριστική η εμπρός τρισδιάσταση γρίλια
Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 550 λίτρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης