Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Urus είναι το ολοκαίνουργιο μοντέλο Lamborghini και ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου Μέσω Πάτρας ήρθε στην Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Urus….χρόνου (SUV).

Το επιβλητικό… τέρας εντυπωσιάζει με την σχεδίαση του και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ιταλική φίρμα.

Βέβαια, η Lamborghini είναι μία μάρκα που δεν ξεκίνησε… χθες να φτιάχνει SUV καθώς από το 1986 είχε κατασκευάσει την LM002 αλλά σε περιορισμένο αριθμό (328 μονάδες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις Lamborghini και μία Maserati πάνω στην αυτοκινητάμαξα. Πόσα άλογα μαζεμένα;


Στην Ελλάδα…

Το νέο μοντέλο κυκλοφορεί ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να
Το μήκος της Urus είναι 5,11 μέτρα και το βάρος της ξεπερνά τους 2,2 τόνους…αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε η πολύ δραστήρια εισαγωγική εταιρεία Trident Cars έχει αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν διατηρεί τη δυναμική της ακόμα και σε μία χώρα που δύσκολα κυκλοφορούν τέτοιου είδους οχήματα.

Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη Lamborghini Urus βρίσκεται στην Ελλάδα. Τη συναντήσαμε από την πρώτη στιγμή που «πάτησε» σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Πάτρας, την ώρα που την φόρτωναν στην αυτοκινητάμαξα, μαζί με άλλα σπορ αυτοκίνητο της Lamborghini και την Maserati για να μεταφερθούν στον προορισμό τους.

Η Lamborghini Urus μόλις έχει κατέβει στο λιμάνι της Πάτρας και έχει φορτωθεί στην αυτοκινητάμαξα

Επιδόσεις… φωτιά

Να σημειώσουμε πως η Urus εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο V8 χωρητικότητας 4.0 λίτρων το Η τελική της Urus αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα…οποίο αποδίδει 650 ίππους και παράγει 850Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,6 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 12,8 ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.

Σήμερα σας δείχνουμε τις αποκλειστικές εικόνες (αν και… σκεπασμένη) και όπως άλλωστε σας έχουμε συνηθίσει τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσουμε και άλλα θέματα με το εντυπωσιακό μοντέλο!

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η Lamborghini Urus;

Μπροστά από την Urus και μία Maserati Levante που προορίζεται για Έλληνα που την έχει παραγγείλει

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης