Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα και αφορά τον κλάδο του αυτοκινήτου είναι το σύγχρονο Pony. Το συγκεκριμένο που έχει παραχθεί στο παρελθόν σε 40.000 μονάδες θα κάνει την εμφάνισή του, αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, σε λίγους μήνες στους ελληνικούς και όχι μόνο δρόμους.

To λογότυπο του νέου Pony βασίζεται στον Ήλιο της Βεργίνας και φέρει την ονομασία της εταιρείας Namco που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη Έδρα η Θεσσαλονίκη
Τα νέα σχέδια της εταιρείας που θα το δημιουργήσει είναι η NAMCO που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θέρμης. Τόσο ο επικεφαλής Πέτρος Κοντογούρης όσο και τα στελέχη της κρατούν επτασφράγιστα πολλά στοιχεία του νέου Pony καθώς θεωρούν πως όταν κυκλοφορήσει θα πρέπει να κάνει αίσθηση στους εραστές του παλιού Pony και φυσικά στους νέους υποψήφιους πελάτες που αναζητούν το δικό τους προσωπικό – αγαπημένο αυτοκίνητο.

Για πρώτη φορά το σύγχρονο λογότυπο που θα τοποθετηθεί στο νέο Pony βλέπει το φως της δημοσιότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπήκαμε» στα απόρρητα στοιχεία της MAMCO
Το zougla.gr… εισέβαλλε στα απόρρητα στοιχεία της NAMCO και σας παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο λογότυπο της μάρκας για το οποίο αναμένεται η τελική έγκριση. Όπως θα παρατηρήσετε, αυτό που χαρακτηρίζει το σήμα της μάρκας είναι ο Ήλιος της Βεργίνας, ένα σύμβολο που ανακαλύφτηκε το 1977 σε Βασιλικό τάφο που αποδίδεται στην Μακεδονική δυναστεία του Φιλίππου Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κατά κύριο λόγο το γαλάζιο και το γκρι ενώ στο κάτω μέρος αναγράφεται το “NAMCO HELLAS”.

Το εν λόγω θα τοποθετείται πάνω στα νέα αυτοκίνητα της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν το 2015…

Αυτό είναι το σύγχρονο Pony που βρίσκεται κοντά στην τελική μορφή που θα έχει το αυτοκίνητο...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης