Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές του 2016 θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου SUV της Renault με την ονομασία Kadjar. Ήδη το νέο μοντέλο βρίσκεται στη χώρα μας και το zougla.gr το… εντόπισε και σας το παρουσιάζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διατίθεται σε μία έκδοση βενζίνης 1.2 λίτρων με 130 ίππους και δύο πετρελαίου 1.5 και 1.6 με 110 και 130 ίππους αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση. Πέρα Το νέο Kadjar είναι σίγουρο πως θα παίξει… μπάλα στην κατηγορία των SUV από τα κλασικά τεχνολογικά συστήματα αλλά και αυτά που αφορούν την ασφάλεια, το νέο Kadjar θα εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων R-Link2 (η κεντρική οθόνη που βρίσκεται στην κονσόλα), με έναν πίνακα οργάνων που θα προσαρμόζεται στις προτιμήσεις του οδηγού, με καθίσματα τεχνολογίας διπλής πυκνότητας (που βοηθούν στην στήριξη και την άνεση) και το σύστημα easy break (σύστημα που πέφτουν εύκολα τα καθίσματα).

Τιμή… σοκ;
Ωστόσο το… κερασάκι στην τούρτα αφορά το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα που οποίο αναμένεται να γίνει στις αρχές του έτους και έχει να κάνει με την τιμή που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε πελάτες και ανταγωνιστές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους θέλουν να το δουν από κοντά θα μπορούν να το κάνουν στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015», που θα διαρκέσει από 14 έως 22 Νοεμβρίου.

Αυτό είναι το πρώτο Renault Kadjar που ήρθε στην Ελλάδα... Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από αρχές του 2016
Σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές για το γαλλικό μοντέλο...
Τα καθίσματα διπλής πυκνότητας προσφέρουν άνεση και καλύτερο στήριγμα...
Το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου...
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προσαρμόζεται στις προτιμήσεις του οδηγού...
Ο οδηγός μπορεί πάνω από το τιμόνι να αλλάζει μουσική, να ελέγχει τον αυτόματο πιλότο κ.ά...
Θα μπορούμε να πούμε πως είναι και το... αντι-Qashqai!
Από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα υπάρχει στην έκθεση αυτοκινήτου 'Αυτοκίνηση'

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης