Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


To Subaru Impreza είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα όλων αυτών που λατρεύουν τις επιδόσεις, την τετρακίνηση και την ποιότητα κύλισης. Με DNA βγαλμένο από αγώνες αποτελεί τον διακαή πόθο χιλιάδων οδηγών και θα λέγαμε κυρίως ανδρών. Η νέα γενιά που δεν θα ονομάζεται Impreza αλλά απλά WRX STi ετοιμάζεται να αγκαλιάσει πολύ σύντομα το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

To πρώτο και μοναδικό (προς το παρόν) Subaru WRX STi επί ελληνικού εδάφους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ξέφυγε από τη… zougla!!!
Ήδη το πρώτο και μοναδικό WRX STi βρίσκεται στην Ελλάδα και το zougla.gr το απαθανάτισε ελάχιστες ώρες αφότου μεταφέρθηκε με νταλίκα στο χώρο των logistics. Το πρώτο WRX STi χρώματος μπλε εφοδιάζεται με μαύρες ζάντες και σε γενικές γραμμές θυμίζει το παλιό καλό Impreza που οι περισσότεροι έχουν λατρέψει. Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου η τεράστια πίσω αεροτομή, σήμα κατατεθέν άλλωστε του ιαπωνικού μοντέλου. Στο εσωτερικό διακρίνεται η διχρωμία ενώ οι επιρροές από τις προηγούμενες γενιές είναι χαρακτηριστικές. Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων ενώ η έναρξη του κινητήρα γίνεται με κουμπί start & stop. Το λογότυπο STi δεσπόζει πίσω από τον μοχλό ταχυτήτων και φυσικά υποδηλώνει πως πρόκειται για κάτι… πάρα πολύ γρήγορο.

Να σημειώσουμε πως το νέο WRX STi εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 2.5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 305 ίππους. Στην πράξη το 0-100 επιτυγχάνεται σε περίπου 5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 255 χλμ./ώρα.

Αναμνηστική φωτογραφία με πρώτο WRX STi!!!

Σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται σε έκθεση
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπολογίζεται να βρίσκεται σε λίγες ημέρες σε έκθεση της Subaru που κατά πάσα πιθανότητα να είναι αυτή που ετοιμάζει η εισαγωγική εταιρεία Πλειάδες Motors στην λεωφόρο Κηφισίας 286. Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για να μάθετε πότε και πού θα κάνει την εμφάνισή του το νέο WRX STi, οπότε και θα έχετε την δυνατότητα να το θαυμάσετε από κοντά.

Από την πλευρά μας αναμένουμε την πρώτη οδηγική επαφή επί ελληνικού εδάφους προκειμένου να διαπιστώσουμε πως το καλό έγινε καλύτερο…

Το πίσω μέρος όπου διακρίνεται η τεράστια αεροτομή...

Συνολικά το WRX STi έχει τέσσερις απολήξεις εξάτμισης

Made in Japan... Καθαρόαιμο..

Το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου. Βλέπετε την διχρωμία στα καθίσματα...

Η κεντρική κονσόλα θυμίζει έντονα το θρυλικό Impreza...

Το λογότυπο STi...

Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων...

Η πίσω σειρά καθισμάτων...

Το νέο WRX STi λανσάρεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου...

Το λογότυπο STi πρέπει να φαίνεται παντού!!!

Ο χώρος αποσκευών

Κινητήρας 2.5 λίτρων με απόδοση 305 ίππους...

Το πίσω μέρος είναι πολύ εντυπωσιακό...

Θέλω να τη... βλέπω!!!!

Symmetrical AWD... Στην πράξη απλά κορυφαία κρατήματα εντός και... εκτός δρόμου

Το λογότυπο στο πίσω δεξί μέρος...

Προστατευτικά στις ζάντες λουμινίου... Έτσι έρχονται τα αυτοκίνητα από τα εργοστάσια...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης