Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Wrangler είναι ένα καθαρόαιμο Jeep με απεριόριστες δυνατότητες εκτός δρόμου. Το γνωρίζουν όσοι Το Jeep σου μπορείς να το μετατρέψεις σε προσωπικό έργο τέχνης… το έχουν στην κατοχή τους και το… φαντάζονται όσοι το έχουν δει από κοντά και ιδίως στο χώμα.      

Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη έκανε την εμφάνισή του ένα εκκεντρικό Jeep Wrangler.

Το συγκεκριμένο βρισκόταν στο περίπτερο της εταιρείας Γιαννίρης Α.Ε. και κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To βλέπεις και το... θέλεις!

Και Jeep και… cabrio!
Όπως θα δείτε από τις σχετικές φωτογραφίες το Wrangler χρώματος μαύρο ματ είχε πολλά σχεδιαστικά Ιδανικό όχημα για όσους λατρεύουν την εξερεύνηση…χαρακτηριστικά που το έκαναν μοναδικό. Επιπλέον ήταν υπερυψωμένο ενώ ακόμα και οι ζάντες είχαν… χαρακτήρα. Κάτω από το καπό του βρισκόταν ένα μηχανικό σύνολο πετρελαίου χωρητικότητας 2.8 λίτρων με απόδοση 200 ίππους και ροπή 460 Nm.

Το κερασάκι στην… τούρτα αφορούσε στην έκδοση soft top που το μετέτρεπε σε cabrio, και το έκανε ένα από τα πιο ποθητά τετρακίνητα της αγοράς, ιδίως τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Wrangler πατήστε ΕΔΩ

Που να το δεις και από κοντά.... Jeep Wrangler φτιαγμένο στα μέτρα του ιδιοκτήτη!

Σπάνια... φωτογραφία με τον αντιπρόσωπο Jeep στην Θεσσαλονίκη, Γιάννη Γιαννίρη πάνω στο Wrangler!!!
Κορυφαία έκδοση και με αυτόματο κιβώτιο. Τι άλλο να ζητήσεις;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης