Η Piaggio Fast Forward, θυγατρική εταιρία του ομίλου Piaggio με έδρα την Βοστόνη επεκτείνει την εφαρμογή της ρομποτικής κατασκευής της Gita σε πολυσύχναστα σημεία ανά τον πλανήτη.

Πρόκειται για ένα βοηθητικό ρομπότ μεταφορέα το οποίο είναι ικανό να μεταφέρει μέχρι και 20 κιλά βάρος ακολουθώντας με ταχύτητα 10 χλμ./ώρα τον χρήστη σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Το Gita έχει αυτονομία 4 ωρών και ήδη έχει βρει εφαρμογή σε σημαντικά σημεία τόσο στην Αμερική όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν συναντήσετε σε κάποιο αεροδρόμιο αυτό το ρομποτάκι μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε

Πού… κυκλοφορεί

Πιλοτικά βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο του Cincinnati με στόχο να εξυπηρετήσει  ανέπαφες υπηρεσίες Το ρομπότ που κουβαλά τα πράγματα σου και σε ακολουθεί…μεταφοράς στους ταξιδιώτες. Επίσης, συμμετέχει στην εταιρία διανομών Delivery Co-op στον Κεντάκι, ενώ βρίσκει εφαρμογή και σε εμπορικό κέντρο και παραθαλάσσια μαρίνα μέσω της εταιρίας Dogan Trend Automotive με έδρα την Κωνσταντινούπολη στα οποία θα χρησιμοποιηθεί για μεταφορά αντικειμένων ή για τσάντες αγορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Piaggio πιστεύουν πως με το Gita θα δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες να κινηθούν με τα πόδια πιο γρήγορα και σίγουρα πιο ευχάριστα καθώς δεν θα έχουν να κουβαλήσουν κάτι ή να σπρώξουν κάτι κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους.

Ο πρόεδρος της PFF Michele Colaninno είναι εξαιρετικά αισιόδοξος για το project Gita

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης