Η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ 2015, πέρασε στην ιστορία της αυτοκίνησης, σαν μια επιτυχημένη και δημιουργική προσπάθεια. Την σκυτάλη τώρα παίρνει για την Ελλάδα, η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 22
Οι περισσότερες εταιρείες θα βρίσκονται εκεί με όλα τα καινούργια μοντέλα… Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Πολλά καινούργια μοντέλα και εκδόσεις θα βρίσκονται εκεί και θα μπορούν να θαυμάσουν αλλά και να οδηγήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης. Στην φετινή «Αυτοκίνηση 2015», θα συμμετάσχουν οι εξής εταιρείες: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo. Επιπλέον θα υπάρχουν και περίπτερα με προϊόντα αυτοκινήτου που αφορούν τη χρήση και τη συντήρηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση σε.. νούμερα
Η φετινή διοργάνωση στεγάζεται σε χώρο 10.000 τ.μ., τα test drives θα διεξάγονται σε  4.500 τ.μ., οι ροβολείς ειδικών προδιαγραφών αγγίζουν τους 400 ενώ τα διαφημιστικά στάντ που οριοθετούν την έκθεση είναι συνολικά 200. Επίσης, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν πάρκινγκ χωρητικότητας 5.000 αυτοκινήτων.
   

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης