Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις συνεχείς… τρικλοποδιές που έχει δεχτεί ο κλάδος του αυτοκινήτου και με τις παραφιλολογίες σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας να έχουν επηρεάσει τους πάντες, η έκθεση αυτοκινήτου άνοιξε Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου είναι μαζεμένη αλλά με αρκετά μοντέλα που δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα… Αξίζει να την επισκεφτείτε.   τις πύλες της. Η αρχή ωστόσο έγινε χθες με τα επίσημα εγκαίνια της “Αυτοκίνησης Fisikon 2015”, παρουσία πλήθους δημοσιογράφων, επαγγελματιών και φίλων των τεσσάρων τροχών.

Η έκθεση αυτοκινήτου φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Φέτος οι εταιρείες έχουν δείξει πως θέλουν να ξεφύγουν από την κρίση και αυτό αποτυπώνεται στην πληθώρα νέων μοντέλων αλλά και στα αρκετά – για την εποχή – καλά φτιαγμένα περίπτερα.

Το νέο Audi R8 είναι το αυτοκίνητο με τα περισσότερα... άλογα που θα δείτε στην έκθεση... Δηλαδή 540!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά σχεδόν 120 μοντέλα αλλά και να πραγματοποιήσει αρκετά test drive. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo. Επίσης οι επισκέπτες, θα μπορούν να δουν και προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market.

Στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί δωρεάν πάρκινγκ ενώ το εισιτήριο κυμαίνεται στα 6 ευρώ για ενήλικες (παιδιά έως 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο) και 3 ευρώ για ΑΜΕΑ, πολύτεκνους, ανέργους, φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη αντίστοιχου δικαιολογητικού. 

Τα μοντέλα DS έχουν το δικό τους χώρο...
Η νέα Ford Mustang σε κλειστή και ανοιχτή έκδοση...
Η Nissan έχει το κατά τα άλλα καθημερινό Pulsar αλλά σε έκδοση με 190 ίππους!
Πρώτη πανελλαδική εμφάνιση για το Renault Kadjar...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης