Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε αναβάτες μοτοσικλέτας στο Γαλάτσι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 13:25
Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε αναβάτες μοτοσικλέτας στο Γαλάτσι

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο αναβάτες μοτοσικλέτας, που είχαν την ατυχία να κινούνται Τους χτύπησε, αδιαφόρησε για τη ζωή τους και συνέχισε σα να μην συμβαίνει τίποτα...κανονικά στο δρόμο. Ο αναβάτης Γιώργος Καραγιωργάκης είναι φωτογράφος που δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου και οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στο Γαλάτσι, έχοντας μαζί και την σύζυγό του.  

Όπως θα δείτε στο σχετικό video που ο ίδιος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο FB, ο οδηγός ενός Ford Focus (ασημογαλάζιο) χτυπά την μοτοσικλέτα και εγκαταλείπει τους και δύο αναβάτες. Αν παρατηρήσετε, θα δείτε χαρακτηριστικά πως ο οδηγός του οχήματος «κόβει» απότομα το τιμόνι και πέφτει πάνω στο δίκυκλο! Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο είναι καλά στην υγεία τους.

O Γιώργος Καραγιωργάκης

Όσοι είδατε κάτι μπορείτε να βοηθήσετε

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Πρωτοπαπαδάκη στο τέλος προς Περιφερειακό στις 7:07 το πρωί.  Επειδή το ζευγάρι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, όσοι είδαν ή γνωρίζουν κάτι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον φωτογράφο μέσω του FB πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 13:41