Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απίστευτο το πως έχει προχωρήσει η τεχνολογία στο αυτοκίνητο αλλά και ο ρυθμός που παρουσιάζουν οι εταιρείες τις τεχνολογικές τους καινοτομίες.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα η σχεδιαστική αντίληψη αλλάζει, θυμίζοντας περισσότερο οχήματα που πρωταγωνιστούν σε ταινίες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αφορά στο καύσιμο αλλά και στον τρόπο των μετακινήσεων, καθώς πολύ σύντομα τα αυτοκίνητα θα πηγαίνουν… μόνα τους!

Άραγε κάπως έτσι θα είναι τα μελλοντικά τιμόνια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτοκίνητο ή… τεχνολογικό επίτευγμα;

Το Peugeot Instinct Concept παρουσιάστηκε στην έκθεση «Mobile World Congress» στην Βαρκελώνη (27/2-2/3)Η Peugeot παρουσίασε σε μία έκθεση, όχι αυτοκινήτου αλλά κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογών, το πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία Instinct. Βγαλμένο από… ταινία επιστημονικής φαντασίας το γαλλικό μοντέλο πρεσβεύει ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να εκπληρώνει τις πιο απελευθερωμένες επιθυμίες και μεγαλύτερες τεχνολογικές απαιτήσεις ενός οδηγού στα επόμενα χρόνια.

Από την αυτόνομη οδήγηση, τα ηλεκτρονικά… καλούδια αλλά τα 300 ηλεκτρονικά άλογα που μας δείχνουν και την τάση των αυτοκινητοβιομηχανιών όσον αφορά τα εναλλακτικά «καύσιμα».

 
Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Σχεδιαστικά βγάζει... μάτι το Peugeot!

Ζάντες άλλης... λογικής και τεχνολογίας!
Μόνο ο πίνακας οργάνων θυμίζει σημερινό μοντέλο (βλέπε Peugeot 3008)...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης