Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του survivor και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Οι εμπειρίες που αποκόμισε από το παιχνίδι, το οποίο… τερμάτισε τα μηχανάκια της Πώς είναι να αγωνίζεσαι με τον Βασάλο μέσα σε ένα Peugeot 3008; Η απάντηση στο video!AGB, ήταν μεγάλες και όπως αποδείχτηκε άξιζε η προσπάθεια που έκανε τόσους μήνες ξενιτεμένος στο… Άγιο Δομίνικο.  
     
Σε τέτοια παιχνίδια οι συμμετέχοντες έχουν τα τυχερά τους και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποδείχτηκε αρκετά τυχερός καθώς κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο (διαβάστε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο λόγος για το νέας γενιάς Peugeot 3008, το αυτοκίνητο που απέσπασε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017» και έχει εντυπωσιάσει το αγοραστικό κοινό, τόσο με την σχεδίαση όσο και με την τεχνολογία. Ήδη ο δημοφιλής παίκτης έχει παραλάβει το νέο του SUV και… γράφει χιλιάδες χιλιόμετρα στην Ελλάδα.

Που ξεχωρίζει το 3008
Τον συνάντησα στις εγκαταστάσεις της Peugeot – Automotivo και του ζήτησα να μου πει τα τρία πράγματα που του έχουν κάνει αίσθηση από το γαλλικό μοντέλο στον έναν περίπου μήνα που το έχει στα χέρια του. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ και η απάντηση ήταν άμεση: Σχεδίαση, οικονομία και χώροι.


Δείτε το video με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την άποψή του για το 3008 και το.. αγώνισμα που κάναμε μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο που κέρδισε στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αγώνισμα μέσα στο 3008!
Επειδή μιλάμε για… survivor προσαρμόσαμε το Peugeot 3008 στα μέτρα του παιχνιδιού (!) και αγωνίστηκα με τον Κωνσταντίνο μέσα σε αυτό για να διαπιστώσουμε τελικά Σχεδίαση, οικονομία και χώροι εντυπωσιάζουν στο Peugeot 3008αν οι χώροι του είναι μεγάλοι. Το τελικό αποτελεσμα κρίθηκε από την… εμπειρία! Φυσικά όταν έχεις δίπλα σου τον Βασάλο είναι σίγουρο πως θα τον ρωτήσεις και για την διατροφή που κάνει.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο σχετικό video του zοugla.gr

Να σημειώσουμε πως το Peugeot 3008 που κέρδισε ο παίκτης του Survivor αφορά στην έκδοση GT Line με κινητήρα 1.6 λίτρων diesel απόδοσης 120 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

 

Ο υπογράφων Βασίλης Σαρημπαλίδης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και... φόντο το Peugeot 3008 που κέρδισε στο survivor

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης