Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στα χέρια μας την ολοκαίνουργια X-Class, την εκπρόσωπο της Mercedes στην κατηγορία των Το κάναμε και αυτό! Διοργανώσαμε αγώνα… μποξ στην καρότσα pick up! οχημάτων pick up, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι που άλλωστε έχετε συνηθίσει να βλέπετε στο zougla.gr 

Συγκεκριμένα, διοργανώσαμε έναν μίνι αγώνα… μποξ στην καρότσα του επαγγελματικού μοντέλου. Σε αυτόν συμμετείχαν δύο επαγγελματίες μποξέρ, οι Μιχάλης Πύργος και Γιάννης Σελαλμαζίδης από την ομάδα Fighters Athanasopoulos Team.

Στον πρωτότυπο αγώνα που διοργανώσαμε συμμετείχαν οι επαγγελματίες μποξέρ Μιχάλης Πύργος και Γιάννης Σελαλμαζίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο λεπτά… ξύλο

Δύο λεπτά έντασης με συνεχόμενα ντιρέκτ, κροσέ και άπερκατ συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα Σε τόσο μικρό χώρο η κούραση χτυπά… κόκκινο και μάλιστα πολύ γρήγοραστη θάλασσα. Όπως θα δείτε, λόγω του περιορισμένου χώρου για αγώνα… μποξ, καθώς ο χώρος της καρότσας είναι 2,466 τετραγωνικά μέτρα, η κούραση και των δύο αθλητών άρχισε να γίνεται ορατή μετά το πρώτο λεπτό.

Όσο για τη… Mercedes, απέδειξε πως εκτός από πιστός φίλος του επαγγελματία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χόμπι ακόμα και για αγώνες… μποξ! Παρακολουθήστε το σχετικό video και θα καταλάβετε.

Παρακολουθήστε τον αγώνα… μποξ στην καρότσα της X-Class

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης