Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Τα επαγγελματικά ή αγροτικά με καρότσα οχήματα 4×4, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα  στην Ελλάδα. Το ποσοστό συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει και αυτό διότι ο Έλληνας έχει μεγάλη αγάπη γι’ αυτή την κατηγορία των οχημάτων.

Τα τελευταία χρόνια τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν εξελιχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και προσφέρουν εκτός από τις κορυφαίες δυνατότητες (έλξης, μεταφοράς αντικειμένων κ.λπ.), κορυφαία ποιότητα ακόμα και επιδόσεις. Είναι πολύ απλό να το αντιληφθεί κανείς αρκεί να μπει στην καμπίνα των επιβατών και να διαπιστώσει πως ένα τέτοιο… αγροτικό δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα επιβατικά καθημερινά αυτοκίνητα που γνωρίζουμε. Επιπλέον, ο εξοπλισμός είναι τόσο μεγάλος και πολλές φορές ξεπερνά και πολυτελή μοντέλα.

H Ελένη Μενεγάκη στην... καρότσα του αγροτικού με όλο το επιτελείο της εκπομπής της...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με… 190 άλογα
Ένα αγροτικό όχημα και συγκεκριμένα ένα Nissan Navara απέκτησε μόλις την περασμένη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Το συγκεκριμένο στην έκδοση LE εφοδιάζεται με κινητήρα diesel 2.5 λίτρων του οποίου η απόδοση αγγίζει τους 190 ίππους προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Ωστόσο αυτό που καθιστά ξεχωριστό το Navara, που είναι και ένα από τα αγαπημένα των Ελλήνων, είναι οι δυνατότητες που έχει εκτός δρόμου. Ιδανικό για να κινείται σε σκληροτράχηλα εδάφη ακόμα και φορτωμένο… Όσον αφορά το Navara της Μενεγάκη, είναι αυτό με την διπλή καμπίνα (μπορεί να μεταφέρει άνετα πέντε επιβάτες) και εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Για να κατέβεις στην παραλία του Άχλα πρέπει να οδηγήσεις σε πολύ σκληροτράχηλο έδαφος...

Στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, η χρήση του Navara θεωρείται ιδανική για το νησί της Άνδρου καθώς η πρόσβαση στις δεκάδες παραλίες (και ιδίως στα Άχλα) είναι δύσκολη και τα χιλιόμετρα σε σκληροτράχηλα εδάφη αρκετά.

Η επιλογή του Nissan Navara δεν έγινε τυχαία καθώς είχε προηγηθεί πολυήμερο… test drive και έρευνα αρκετών μηνών. Η παραλαβή του οχήματος έγινε από την κεντρική αντιπροσωπεία της εταιρείας στη λεωφόρο Αθηνών.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τις δυνατότητες ενός Nissan Navara σαν αυτό που απέκτησε η Ελένη Μενεγάκη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης