Ακόμα και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα αλλάζουν...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, 10:07
Ακόμα και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα αλλάζουν...

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Στα σύγχρονα αυτοκίνητα, επιβατικά και επαγγελματικά, οι χρήστες αναζητούν το καλύτερο, όσον αφορά την άνεση και το επίπεδο εξοπλισμού. Στα επιβατικά το γνωρίζουμε, το μαθαίνουμε τα τελευταία Τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα διαθέτουν εξοπλισμό που δεν συναντάς ούτε σε επιβατικά! χρόνια και στα επαγγελματικά οχήματα που πλέον έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Τεχνολογίες, συνδεσιμότητα, multimedia εφαρμογές και ανέσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των οχημάτων που χρησιμοποιούνται κάτω από σκληρές συνθήκες. Γι' αυτό το λόγο οι αυτοκινητοβιομηχανίες δουλεύουν αρκετά στον τομέα των επαγγελματικών και παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις που σε βάζουν σε σκέψη, για το αν θα πρέπει να επιλέξεις για τις ανάγκες σου (είτε είσαι επαγγελματίας είτε όχι) ακόμα και ένα τέτοιο όχημα.

Τρανταχτό παράδειγμα το ολοκαίνουργιο Citroen Jumpy που αναμένουμε στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο εξοπλισμός του είναι αξιοθαύμαστος και είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν επαγγελματίες και... χομπίστες!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Citroen Jumpy που πωλείται σήμερα στην αγορά πατήστε
ΕΔΩ

 

Παρακολουθήστε το παρακάτω video με το νέο Citroen Jumpy

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, 10:17