Η MG μας είχε προετοιμάσει για τον ερχομό ενός νέου project με την κωδική ονομασία Cyberstar. Πρόκειται Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια ηλεκτρικού αυτοκινήτου της MG, έχουν προηγηθεί τα ZS και MG5.για ένα ηλεκτρικό διθέσιο roadster το οποίο ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν από έναν χρόνο και τώρα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημη παρουσίασή του.

Η βρετανική φίρμα συνεργάστηκε με το σχεδιαστικό κέντρο SAIC που βρίσκεται στο Λονδίνο και οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι εντυπωσιακές. Από τις εικόνες φαίνεται το εμπρός μέρος να είναι μακρύ και χαμηλό, ενώ το ανοιχτό κομμάτι της οροφής θυμίζει πολύ την Porsche 918 Spyder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρομερό εσωτερικό με πολύ φουτουριστικές πινελιές.

Οι επιδόσεις του Cyberstar θα είναι εκπληκτικές

Στο εσωτερικό, υπάρχει σαφής διαχωρισμός οδηγού και συνεπιβάτη με μια κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι Θα υπάρχει και έκδοση με ημιαυτόνομη οδήγηση.δεν είναι κλασικό στρογγυλό και διαθέτει περιστροφικά χειριστήρια, ενώ το ψηφιακό πάνελ βρίσκεται μπροστά στα μάτια του αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Cyberstar θα είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα αρκετά ισχυρό ώστε να φέρει τα πρώτα 100Km/h από στάση σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία των μπαταριών θα φτάνει τα 800 χιλιόμετρα. Η κίνηση θα μεταφέρεται και στους 4 τροχούς, ενώ θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό σύνδεση 5G και ημιαυτόνομη οδήγηση. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 31 Μαρτίου.

Κοφτό πίσω μέρος και αυστηρά διθέσιο το ηλεκτρικό μοντέλο της MG.

Το κομμάτι πίσω από τα καθίσματα θυμίζει πολύ 918 Spyder.

Επιθετικός σχεδιασμός με μεγάλη προσοχή στην αεροδυναμική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Jeep Wrangler

Τον Αύγουστο στην αγορά η Mercedes EQS

H Seat ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κοστίζει κάτω από 25.000 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης