Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 1η Απριλίου είναι μέρα που διαδίδονται τα περισσότερα ψέματα και είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εισαγωγικής εταιρίας Jeep.

Την αμερικάνικη φίρμα διαχειρίζεται με επιτυχία εδώ και δεκαετίες ο όμιλος Συγγελίδη, καθώς είναι αυτός που έφερε στη χώρα μας τα θρυλικά της μοντέλα και συγκεκριμένα το 1990.

Από αύριο και σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zougla.gr, η εκπροσώπηση, διανομή και διαχείριση περνά στα «χέρια» της FCA Greece (Fiat Chrysler Automobiles), της εισαγωγικής εταιρείας που έχει κάτω από την ομπρέλα της, μάρκες όπως, Alfa Romeo, Fiat κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jeep ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 1990 έπειτα από πρωτοβουλία του ομίλου Συγγελίδη

 

Έρχονται και άλλες αλλαγές

Η είδηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα κενά από το πάζλ μιας σειράς αλλαγών σε επίπεδο εισαγωγικών Μέσα στο 2019 θα γίνουν και άλλες αλλαγές σε επίπεδο εισαγωγικών…εταιρειών αυτοκινήτων και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες.

Να σημειώσουμε πως η FCA Greece διαχειρίζεται πλέον τις μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional και Jeep. Από την πλευρά του ο όμιλος Συγγελίδη που πρόσφατα πρόσθεσε κάτω από την ομπρέλα του την Opel διαχειρίζεται τις μάρκες, Citroen, Peugeot, Opel και DS Autobomile.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την FCA Greece για την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης