Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών στην Ελλάδα δεν βοηθά καθόλου την Η είδηση… σκάει σε λίγες ημέρες, το πολύ εβδομάδες! επιχειρηματικότητα και ιδίως τον κλάδο του αυτοκινήτου. Μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες παρουσιάζουν τεράστιες ζημιές ενώ οι απολύσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές που γίνονται, είναι τεράστιες.

Εξαιτίας της κατάστασης, πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν αλλάξει χέρια ενώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι άνθρωποι από τον κλάδο του αυτοκινήτου αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση για το που θα κατασταλάξει η Skoda που φεύγει από τα χέρια του επιχειρηματία Χρήστου Πανόπουλου.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα ποιος επιχειρηματίας αναλαμβάνει την εισαγωγή των αυτοκινήτων Skoda... Το χρονικό αυτό διάστημα ίσως μάθουμε και για άλλον επιχειρηματία που αναλαμβάνει την εισαγωγή και άλλων αυτοκινήτων από αυτά που ήδη διαθέτει στον όμιλό του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις εταιρείες αλλάζουν χέρια…
Όπως όμως αποδεικνύεται το ρεπορτάζ στο αυτοκίνητο…. τρέχει και μία ακόμα μεγάλη είδηση Άλλος φεύγει, άλλος έρχεται και άλλος συνεργάζεται… αναμένεται να «σκάσει» τις επόμενες εβδομάδες ίσως και ημέρες, που θα ταράξει τον κλάδο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, αναμένεται αλλαγή στην μετοχική σύνθεση μεγάλων εισαγωγικών εταιρειών με χιλιάδες πωλήσεις αυτοκινήτων κάθε χρόνο.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο Ελλήνων επιχειρηματιών σχεδόν έχει κλείσει και ελάχιστοι στην… πιάτσα θα μπορούσαν να φανταστούν. Σε κάθε περίπτωση το deal θα είναι μεγάλο.

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για να μάθετε ποια/ποιες εταιρείες αλλάζουν σύντομα χέρια, όταν φυσικά πέσουν οι υπογραφές…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης