Στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές του Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Nissan το ανανεωμένο 370Z Nismo. Το σπορ μοντέλο με την υπογραφή του γνωστού βελτιωτικού οίκου έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα του.

Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και διαθέτει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, όπως και επιπλέον εισόδους αέρα μπροστά από τους  θόλους των τροχών, καθώς και νέα φώτα ημέρας LED. Στον αέρα της ανανέωσης, εντάσσεται το επανασχεδιασμένο μαρσπιέ, οι νέοι πλαϊνοί καθρέπτες, αλλά και η  ειδική σηματοδότηση της Nisma. Το ανανεωμένο 370Z Nismo, διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών,  με τελείωμα σε μαύρο και ασημί χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιαπωνικό μοντέλο τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3.7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 344 ίππους προσφέροντας  κορυφαίες επιδόσεις. Με εξαιρετική ροπή στις χαμηλές στροφές και μια ευρεία ζώνη ισχύος, μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η τελική μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 300 χλμ./ώρα.

 

To ανανεωμένο Nissan 370Z Nismo…

Με.. άγριες διαθέσεις θα κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο το σπορ ιαπωνικό μοντέλο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης