Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις 6 και 13 Σεπτεμβρίου που αφορούσαν κλασσικές μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα και με απόφαση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη αναβάλλονται λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον Covid-19.

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου

«Η περσινή μεγάλη επιτυχία, παρόμοιας εκδήλωσης, με 10.000 επισκέπτες και η προοπτική επανάληψης της με ίσως μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών φέτος, μας προβλημάτισε σοβαρά, ιδιαίτερα με τα κρούσματα του Covid-19 να αυξάνονται καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα και με την κοινωνική ευθύνη πρωταρχικά κατά νου, αποφασίσαμε ότι είναι προς το κοινό συμφέρον και την προστασία της δημόσιας υγείας, να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις αυτές για μια ευκολότερη και λιγότερο επικίνδυνη περίοδο, μετά την άνοιξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης (φωτογραφία αριστερά).

Οι αφίσες από τις δύο εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν...

Προσωρινό… εξιτήριο

Από την πλευρά του ο διοργανωτής Νίκος Μαστορακη (φωτογραφια δεξιά) σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καμία διοργάνωση, καμία φιέστα, καμία εκδήλωση δεν αξίζει τόσο, ώστε να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία έστω και ενός ανθρώπου.

Tο ACMS και το ACCS2 θα γίνουν όταν ο κίνδυνος έχει περάσει, άλλωστε όλες οι κλασικές μοτοσυκλέτες και τα μοναδικά αυτοκίνητα, δεν πρόκειται να έχουν… παλιώσει! Οι εκδηλώσεις μας δεν ματαιώθηκαν, πήραν απλώς προσωρινό “εξιτήριο” από τον Άλιμο για ένα καλύτερο μέλλον.»

 

Όταν θα έχει ξεπεραστεί η πανδημία με τον Covid-19 είναι σίγουρο πως θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους τα ιστορικά και σπάνια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης