Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καιρικές συνθήκες την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου αποδείχτηκαν καθοριστικές για να αναβληθεί το λεγόμενο “1ο Old Vouta Meeting…” Μία συνάντηση που είχε σκοπό να θυμίσει στους παλιούς αλλά και Η γνωστή «βούτα» βρίσκεται στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Αργυρούπολης, δίπλα στο Praktiker νέους, στιγμές που το συγκεκριμένο σημείο βούλιαζε από κόσμο και βελτιωμένα αυτοκίνητα.

Η βροχή ωστόσο που έπεσε απέτρεψε τον κόσμο να βρεθεί στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης δίπλα από το Praktiker ενώ η εμφάνιση της αστυνομίας ήταν ικανή για να απομακρύνει τους λιγοστούς «επισκέπτες». Όπως και να ‘χει πάντως, η συνάντηση… μετατέθηκε για τις 12 Φεβρουαρίου στις 11 το βράδυ, όπου αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση φίλων της ταχύτητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα και… κόντρες αλλά ούτε και απαγόρευση της κυκλοφορίας επειδή κάποιοι… χιλιάδες θέλουν να επισκεφτούν ένα σημείο που έχει γραφτεί στην ιστορία των φίλων της ταχύτητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου από παλαιότερη συνάντηση…

Τα περιπολικά ήταν περισσότερα από τα κανονικά αυτοκίνητα...
Η βροχή οδήγησε στην αναβολή της συνάντησης...

Για να επισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook “Old Vouta Meeting” και για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: 1ο Old Vouta Meeting: Ετοιμάζουν μεγαλειώδη συγκέντρωση στην παλιά «βούτα»

 

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video η έλλειψη ειδικών σημείων αναγκάζει τους φίλους της ταχύτητας να κάνουν την τρέλα τους στο δρόμο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης