Αναβλήθηκε η συνάντηση στη «βούτα» λόγω βροχής και ΕΛ.ΑΣ. - Πότε έχει προγραμματιστεί

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 23:03
Αναβλήθηκε η συνάντηση στη «βούτα» λόγω βροχής και ΕΛ.ΑΣ. - Πότε έχει προγραμματιστεί

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Οι καιρικές συνθήκες την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου αποδείχτηκαν καθοριστικές για να αναβληθεί το λεγόμενο "1ο Old Vouta Meeting..." Μία συνάντηση που είχε σκοπό να θυμίσει στους παλιούς αλλά και Η γνωστή «βούτα» βρίσκεται στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Αργυρούπολης, δίπλα στο Praktiker νέους, στιγμές που το συγκεκριμένο σημείο βούλιαζε από κόσμο και βελτιωμένα αυτοκίνητα.

Η βροχή ωστόσο που έπεσε απέτρεψε τον κόσμο να βρεθεί στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης δίπλα από το Praktiker ενώ η εμφάνιση της αστυνομίας ήταν ικανή για να απομακρύνει τους λιγοστούς «επισκέπτες». Όπως και να 'χει πάντως, η συνάντηση... μετατέθηκε για τις 12 Φεβρουαρίου στις 11 το βράδυ, όπου αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση φίλων της ταχύτητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα και... κόντρες αλλά ούτε και απαγόρευση της κυκλοφορίας επειδή κάποιοι... χιλιάδες θέλουν να επισκεφτούν ένα σημείο που έχει γραφτεί στην ιστορία των φίλων της ταχύτητας.


*η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου από παλαιότερη συνάντηση...

Τα περιπολικά ήταν περισσότερα από τα κανονικά αυτοκίνητα...
Η βροχή οδήγησε στην αναβολή της συνάντησης...


Για να επισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook "Old Vouta Meeting" και για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: 1ο Old Vouta Meeting: Ετοιμάζουν μεγαλειώδη συγκέντρωση στην παλιά «βούτα»

 

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video η έλλειψη ειδικών σημείων αναγκάζει τους φίλους της ταχύτητας να κάνουν την τρέλα τους στο δρόμο...

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 23:04