Απέκτησε και BMW i8 η αστυνομία του Ντουμπάι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, 12:15
Απέκτησε και BMW i8 η αστυνομία του Ντουμπάι

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Θα μας... τρελάνει τελείως η αστυνομία του Ντουμπάι, καθώς η λίστα με τα περιπολικά αυξάνεται σημαντικά αλλά με την προσθήκη κάθε φορά και νέων επιβλητικών super cars. Πρόσφατα στη γκάμα προστέθηκε το ηλεκτρικό BMW i8 (plug in hybrid για την ακρίβεια), το οποίο μπορεί μην έχει Να... παρακαλάς να ήσουν αστυνομικός στου Ντουμπάι!!! κυκλοφορήσει καλά, καλά στους δρόμους, αλλά ήδη ξεκίνησε περιπολίες καταπολέμησης του εγκλήματος στο γνωστό κρατίδιο.

Το γερμανικό σπορ αυτοκίνητο θα πλαισιώνει την εντυπωσιακή γκάμα των περιπολικών που αποτελείται από, Bugatti Veyron, Ferrari FF, Lamborghini Aventador, Aston Martion 077, McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz SLS AMG, Ford Mustang GT, BMW M6 Gran Coupe, Chevrolet Camaro SS κ.ά.

Εντάξει... Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν!!!

Με λίγα λόγια, το συμπέρασμα είναι πως, το να εργάζεσαι ως αστυνομικός στο Ντουμπάι μάλλον πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες και πιο ποθητές δουλειές στον κόσμο...Δείτε το νέο.. περιπολικό που έκανε την εμφάνισή του στο Ντουμπάι!Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, 12:15