Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Ford Mustang είναι ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα. Με έντονες καμπύλες, εντυπωσιακή σχεδίαση, κυβικά (άφθονα και… μη, 2.300 και 5.000), γκάζια ακόμα και… οικονομία στον τομέα του Το αφεντικό τρελάθηκε ή ο… δαίμων του διαδικτύου χτύπησε; Μάλλον το δεύτερο…καυσίμου, συναντούμε στην τελευταία γενιά που κάνει πάταγο στην Ευρώπη ακόμα και στην Ελλάδα.

Σε όλα αυτά συντελεί και η τιμή του αυτοκινήτου που ξεκίνησε από τα 42.000 ευρώ και σίγουρα έβαλε πολύ κόσμο σε σκέψη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πωλήσεις της Ford Mustang είναι υψηλές και στην χώρα μας και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο – θρύλος της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με κινητήρες 2.3 και 5.0 λίτρων και 312 και 415 ίππους αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τέτοια τιμή είναι να... τρελαίνεσαι!!!

Κάτω απο 30.000 ευρώ
Πώς θα σας φαινόταν τώρα αν σας έλεγε κάποιος ότι η τιμή της Ford Mustang έπεσε και είναι διαθέσιμη Εκεί στην Ford θέλουν να μας κάνουν όλους ονειροπόλους; με 28.642 και 32.545 ευρώ (για 2.3 και 5.0 λίτρα αντίστοιχα);

Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο και θα λέγαμε πως είναι… Καλό είναι όμως να ονειρευόμαστε όπως συνέβη, προφανώς από κάποιο τεχνικό λάθος, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford στην Ελλάδα.

Για του λόγου το αληθές σας δείχνουμε και την φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Ford γιατί σίγουρα μία τέτοια τιμή ΘΕΛΕΙΣ να την βλέπεις!!!


Για όσους θέλουν να την δουν και από μόνοι τους μπορούν να επισκεφτούν το site (μέχρι να… αλλάξει και πάλι) πατώντας
ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Γιατί πρέπει να αγοράσεις τη νέα Ford Mustang…

Διαβάστε επίσης: Κέρδισε τριήμερο με Ford Mustang, ξενοδοχείο και δωρεάν καύσιμα!

 
Η τιμή της έκδοσης GT (αυτή με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων) κοστίζει... 32.545 ευρώ!!!

Καθαρόαιμο muscle car...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης